Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Hvad er Bike & Hike ture hos Topas?


Printvenlig version
Vi har udvalgt nogle destinationer, som både byder på fremragende vandrestier såvel som fantastiske cykelruter. Lige nu tilbyder vi rejser til Mallorca, Toscana og Slovenien, hvor du i løbet af turen dagligt kan vælge, om du ønsker at nyde de smukke landskaber fra vandrestierne eller fra cykelsadlen.

En Bike & Hike tur har en fast base. Den er også karakteriseret ved, at vi altid har flere turledere med på rejsen, så fleksibiliteten er maksimal. Flere turledere betyder, at vi har mulighed for at splitte gruppen, så alle hver dag kan få den ønskede aktivitet. Foretrækker du at holde dig til én af disciplinerne, så kan du også vælge blot at vandre eller cykle alle dage. Det er helt op til dig.

Er I flere som rejser sammen og af den ene eller anden grund ønsker forskellig aktivitet i løbet af dagen på jeres rejse, kan det nu lade sig gøre alligevel at rejse sammen og mødes om aftenen til hygge og fortællinger om dagens oplevelser.

"Bike & Hike" er det nyeste koncept ved Topas. Her får du en aktiv ferie med masser af variation og valgfrihed.

På cykelturene vil vi oftest have en følgebil med mekanikerassistance - og dermed mulighed for back up, hvis en deltager eller 2 skulle have brug for et lift.
Italien - Toscana - Bike & Hike

Oplev Toscana i Italien netop som du foretrækker. Maksimal fleksibilitet er nemlig denne Bike & Hike turs store styrke: Du vælger frit hver dag om du vil vandre eller cykle i skønne Toscana og Garfagnanas bjerge – Alpi Apuane. Der vil i løbet af ugen også være mulighed for et kulturelt besøg i Lucca og en tur til de smukke kystbyer ved Cinque Terre.

Vores base på turen er den hyggelige lille bjerglandsby Roggio, hvor vi bliver indkvarteret hos Mama Gemma og hendes søn Andrea på pensionatet La Fontanella, hvor (som de har gjort de sidste 20 år) vil forkæle os med veltillavet italiensk mad og et godt glas vin.

Turen varer 8 dage og er en grad 2-3 tur. Læs mere: Italien - Toscana - Bike & Hike

Spanien - Mallorca Bike & Hike

På solrige Mallorca kan du nyde en kombineret vandre- og cykelferie. På turen er der indlagt to ‘fællesdage’, hvor hele gruppen opfordres til at henholdsvis cykle eller vandre sammen. De øvrige dage vælger du frit om du vil cykle eller vandre. Tag med og oplev den smukke bjergkæde Serra de Tramuntana, Alcudia halvøen med kyst, skov, bjerge og strand og det traditionelle Mallorca på cykelture og på vandreture.

På denne Bike & Hike tur på Mallorca bor vi godt i den hyggelige kystby Port de Pollença.

Turen varer 8 dage og er en grad 2-3 tur. Læs mere: Spanien - Mallorca - Bike & Hike
Slovenien - Julian Alps - Bike & Hike

Det pragtfulde alpeland Slovenien er seneste skud på stammen af Bike & Hike ture hos Topas. Med grænser op til Italien, Østrig, Ungarn og Kroatien ligger Slovenien i det smukkeste smørhul med et kontrastfyldt landskab domineret af bjerge, skove, søer, brusende floder og små landsbyer.

Vi har fundet den bedst tænkelige base for de 8 dages cykel- og vandretur på et hyggeligt hotel i en idyllisk landsby nær Gletsjersøen ”Bohinsko Jezero” (Bohinj Søen), beliggende i Triglav Nationalparken. Hver dag kan du frit vælge, om du vil cykle eller vandre i noget af Europas smukkeste natur: De Julianske Alper.

Turen varer 8 dage og er en grad 2-3 tur. Læs mere: Slovenien - Julian Alps - Bike & Hike
 

Topas Travel l Bakkelyvej 2 l 8680 Ry l Denmark l CVR: 17630008 l Telefon (+45) 8689 3622

Topas er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening l Tilsluttet rejsegarantifonden, reg. nr. 899
Når du bestiller en Topasrejse kan du betale med disse kort

Webdesign & CMS by MCB

Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig