Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Rejseforsikring - Hvad med den?

Hos Topas er det et krav for deltagelse, at du har en gyldig rejseforsikring på vores rejser uden for EU/EØ. Det er en god ide at have en gyldig rejseforsikring på vores rejser inden for EU/EØS.
Printvenlig version
Gouda

Der findes et hav af lavprisrejseforsikringer, men man skal forvente, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Når uheldet er ude, har man brug for kvalitet, og derfor har Topas valgt at samarbejde med Gouda Rejseforsikring. Vi mener, at man hos Gouda får det bedste produkt til prisen!

Samarbejdet med Gouda Rejseforsikring betyder, at du får en forsikring, som din rejseleder kender i detaljer. Hvis der sker noget på rejsen, kan rejselederen rådgive dig bedst muligt og hjælpe dig på stedet, og vi har muligheden for rent faktisk at hjælpe aktivt, hvis uheldet er ude.

Læs om Goudas rejseforsikring og årsrejseforsikring her:
Gouda rejseforsikring: www.topas.dk
Gouda årsrejseforsikring: www.topas.dk
Hvad dækker den offentlige sygesikring?

Der kom i 2014 nye regler for den offentlige sygesikrings dækning inden for Europa. Du kan nu IKKE længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland. Dvs. hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island, Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal du i stedet bruge det blå EU-sygesikringskort eller en privat rejseforsikring på din rejse.

Det blå EU-sygesikringskort giver dig ret til samme behandling, som borgerne i det land, du rejser i. Hvis landets egne borgere skal betale for eksempelvis et lægebesøg eller en hospitalsindlæggelse, vil du som rejsende skulle betale tilsvarende. Udgifter til hjemtransport dækkes f.eks. ikke af det blå EU-sygesikringskort. Vær i øvrigt opmærksom på, at du er dækket forskelligt, afhængigt af hvor du rejser hen.

Vi anbefaler, at du tegner en privat rejseforsikring, da det blå EU-sygesikringskort dækker meget begrænset.

Læs mere om det blå EU-sygesikringskort her
Jeg vil gerne købe en Gouda forsikring

Gå direkte til bestilling af en forsikring: www.gouda.dk
Har du yderligere spørgsmål til din rejseforsikring?

Du er du altid velkommen til at kontakte Topas på info@topas.dk eller på telefon 86 89 36 22
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig