Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Cykelrejser - Oplevelser for både krop og sjæl

En cykelrejse er den perfekte ferieform, hvis du ønsker at være aktiv i din ferie og samtidig ønsker at opleve andre lande og kulturer tæt på.
Printvenlig version
En unik mulighed for at komme tæt på naturen og kulturen

Tager du med Topas på en af vores velarrangerede cykelture, får du en unik mulighed for at komme tæt på naturen og kulturen i det pågældende område/land samtidig med, at du får rig mulighed for fysiske udfordringer. Vores cykelrejser er alle tilrettelagt således, at alle kan være med - også helt almindelige cyklister. Du vil nok opleve at cykelturen er længere og bakkerne hårdere end på din sædvanlige cykeltur. Men til gengæld har du også bedre tid, og du kan stadig cykle i dit eget tempo. Det er som regel også muligt at cykle i forskellige grupper, således at du cykler med andre på samme niveau. Når du er på cykelferie kan du ikke undgå at stresse af fra hverdagens stress og jag samtidig med, at kroppen bliver brugt og der bliver fyldt nye indtryk på oplevelseskontoen. Alt i alt er cykelferie den ideelle ferieform for det aktive menneske.
Tag sammen på cykeltur i ferien

Tag kæresten, vennerne eller familien med på en cykelrejse - eller rejs selv!

Vi garanterer dig unikke oplevelser og et velfortjent pusterum fra hverdagens trivialiteter. Der er noget særligt over de oplevelser, der opnåes sammen på en cykeltur, fordi I som regel har arbejdet hårdt og længe for at nå frem til øde steder eller små ukendte naturperler — eller bare dagens stoppested og dermed en seng. Glæden ved disse oplevelser er svære at beskrive og bliver tilført endnu mere værdi i og med, at der altid er andre mennesker at dele dem med - om det er familie, venner eller bare de andre turdeltagere.

Har du fået blod på tanden? Så læs mere om mulighederne for at komme på cykelferie med Topas.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig