Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Hvilken bestigning skal jeg vælge? Lynintroduktion til Topas Travels perlerække af bestigningsture


Du kan her blive inspireret og læse om vores forskellige bestigningsture. Vores repertoire er bredt og vores bestigningsprofil stærk.

Vi har gode og spændende bestigninger for begyndere, og for de mere erfarne, som søger større mål. Vores filosofi og målsætning er at være topprofessionelle på de toppe, vi udbyder, fremfor halvprofessionelle på et utal.

Har du lyst til at vide mere om vores tanker bag vores bestigningsture samt vores erfaringsgrundlag? Så læs Topas bestigningsprofil her
Printvenlig version
Afrika, Mount Kilimanjaro - spændende rute og et godt begynderbjerg

At stå i knap 6.000 meter med frit udsyn til Afrikas savanne er en helt speciel og storslået oplevelse, og ikke overraskende er bestigningen af Kilimanjaro vores mest populære bestigning. Vi går via en smuk og afvekslende rute til bjergets top. Naturscenariet er varieret, og vi passerer igennem adskillige klimabælter som gik vi fra Ækvator til Antarktis.

Teknisk og overordnet set er Kilimanjaro den letteste af vores bestigninger. Bjerget skal dog ikke undervurderes. Den hurtige højdeforcering giver ’kamp til stregen’ og det en god og passende udfordring både for begyndere og øvede.

Læs mere om bestigning af Kilimanjaro
Rusland, Mount Elbrus - en perfekt introduktion til alpin bestigning

Mount Elbrus ligger på grænsen mellem Europa og Centralasien i det smukke og barske Kaukasus område. Bestigningen er en god introduktion til ikke teknisk alpinisme. Bjergets placering mellem Sortehavet og Det Kaspiske Hav giver omskifteligt bjergvejr og gode udfordringer.

For mange af vores deltagere på Elbrus er det første gang, de stifter bekendtskab med det alpine element. Vi sikrer naturligvis, at alle lærer de fornødne teknikker inden topbestigningen. Manglende erfaring med is og sne er således ingen hindring for at deltage. Vigtigst er det, at man er motiveret for en smuk, udfordrende og alpin topbestigning.

Læs mere om bestigning af Elbrus
Argentina, Mount Aconcagua - en stor og ægte højdeekspedition

Aconcagua er med sine knap 7.000 meter en spændende og udfordrende bestigning. Tættere kommer man ikke på en ægte højdeekspedition, og det stiller krav til deltagernes fysik og styrke. Som deltager skal man i en vis udstrækning være selvhjulpen, bl.a. skal man selv smelte sne og lave mad i højdelejrene. Man skal også bære sit personlige udstyr.

Bestigning af Sydamerikas tag er den ultimative bestigning og et godt valg, hvis man har erfaring med hårdere trekking og/eller lettere topbestigninger. Bestigningen ledes, som alle vore andre bestigninger, af professionel og kompetent dansk turleder og certificerede lokale bjergguider.

Læs mere om bestigning af Aconcagua
Nepal, Mount Island Peak - en 6000 meter Himalaya klassiker

Mount Island Peak ligger i Nepals Everest region og er en ægte 6.000 meter Himalaya klassiker. Turen ind til Base Camp går via den smukke og legendariske Everest dal. Vi tager en afstikker til Ama Dablam Base Camp og Chukkung Ri (5.560 m) for at indsnuse lidt ekspeditionsstemning samt optimere vores højdetilvænning.

Topbestigningen er alpin og går via moræne og gletsjer. Der vil være en relativ stejl isvæg at forcere inden selve topgraten. En spændende og udfordrende bestigningstur, som giver god erfaring med det alpine element samt indsigt og erfaring med basis alpin klatreteknik.

Læs mere om bestigning af Island Peak og trekking til Ama Dablam Base Camp
Indisk Himalaya, Stok Kangri - den gode kombination af trekking og topbestigning

Det 6.150 meter høje Stok Kangri er det højeste bjerg i bjergkæden 'Stok', som ligger i Ladakh regionen i det nordvestlige Indien. Fra bjergets sneklædte top er der udsigt til Karakorambjergkæden, Himalaya og Tibet. Trekket ind til Base Camp går via Ladakhs dramatiske bjergområde. Vi har valgt en lang, afsides og smuk rute ind til Base Camp - primært for at være godt akklimatiseret til topforsøget, men også fordi dette spektakulære månelandskab inviterer til det.

Ladakh regionen er kendt som 'Lille Tibet' eller 'landet med de høje pas', og vores trek tager os over to pas på knap 5.000 meter, inden vi er klar til at bestige bjergets top på 6.150 m. En fantastisk kombination af god trekking og topbestigning.

Læs mere om bestigning af Stok Kangri
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig