Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Nyheder i 2017

Topas Travel byder i 2017 på flere spændende nye ture til vores mange destinationer ude i verden.
Det er vigtigt med fornyelse, samtidigt med at der holdes fast i de koncepter der virker. Vi bliver derfor ved med at finde nye steder - og nye måder - at afholde aktive rejser.

Mulighederne er mange. Hvad kunne du tænke dig?

Her får du en oversigt over de nye rejser i 2017:
Printvenlig version
Cuba - Øst til vest - Til fods og på cykel

Rejsen på Cuba tager dig fra øst til vest. Du kan se frem til 6 vandredage og fem cykeldage og alt hvad Cuba ellers er. Vi bevæger os fra den livlige hovedstad Havana over Camagüey i det centrale Cuba, videre til Trinidad ved Det Caribiske Hav, udforsker Sierra Maestra bjergene og Fidel Castros hovedkvarter ’La Comandancia’, nyder salsamusikken i festlige Santiago de Cuba før vi tager videre til Guantanamo provinsen og Baracoa. Men vi skal også vandre til El Yunques bjergtop og i eksotiske nationalparker og til sidst betages af synet af tobaksplantagerne i den smukkeste dal af alle; Vinalesdalen.

Læs mere om rundrejsen på Cuba - Øst til vest - Til fods og på cykel
Sri Lanka - Rundrejse med cykling, safari og snorkling i Det Indiske Ocean

Tag med og oplev vores nye rundrejse i Sri Lanka, som byder på cykling, safari og snorkling i Det Indiske Ocean. Alle aktiviteter og seværdigheder er nøje udvalgt. Vi skal cykle, vandre, på safari, betages af den imponerende mængde af historiske UNESCO kulturseværdigheder, nyde eksotiske strandophold m.m. Glæd dig bl.a. til templer og pagoder i den antikke hovedstad Anuradhapura, Lion Rock ved Sigirya, og hindutemplet ved Trincomalee. Indstil sigtekornet på 15 aktive dage i Sri Lankas sydøstlige hjørne.

Læs mere om rundrejsen i Sri Lanka - Cykling, safari og snorkling i Det Indiske Ocean her
Peru - Titicaca, Cusco og trekking ved Machu Picchu - nyt program

En spændende rundrejse med kultur, natur, bjerglandskaber og aktive oplevelser. På rejsen har vi kombineret Titicaca søen, Perus højland, Cusco og den mytiske Inkakultur med fantastiske vandre- og naturoplevelser i Andesbjergene.
Godt akklimatiserede tager vi på et fem-dages trek mellem små bosættelser i bjergkæden Cordillera Urubamba højt over Inkaernes Hellige Dal. Trekket tager os mod turens arkæologiske højdepunkt Machu Picchu, hvor vi har en hel dag til at opleve ruinerne både på tæt hold med en guide samt nyde Machu Picchus enestående beliggenhed fra toppen af det hellige bjerg Huayna Picchu.
Læs mere om rundrejsen i Peru her
Slovenien – Julian Alps - Bike & Hike

I det pragtfulde alpeland Slovenien kan du hver dag frit vælge, om du vil cykle eller vandre i noget af Europas smukkeste natur: De Julianske Alper. Vores base for de 8 dages cykel- og vandretur er på et hyggeligt hotel i en idyllisk landsby nær Gletsjersøen ”Bohinsko Jezero” (Bohinj Søen), beliggende i Triglav Nationalparken, hvor landets højeste bjerg, Mt. Triglav (2.864 m) ligger. På ’fridagen’, kan du evt. kaste dig ud i mountainbike, kajak, white water kajak, et besøg i den billedskønne by Bled eller Sloveniens hovedstad Ljubljana.

Læs mere om Slovenien - Bike & Hike i Julian Alps her
Schweiz og Frankrig - Haute Route fra Chamonix til Zermatt

Nu kan vi tilbyde dig at vandre med på den ultimative bjergvandring over Alperne: Vi skal nemlig på højrute vandretur fra bjergsportsbyerne Chamonix til Zermatt og nyde de storslåede udsigter til først Mont Blanc og dernæst Matterhorn.
Vesteuropas højeste bjergmassiv, Mont Blanc har et enestående højalpint dyre- og blomsterliv og et helt særligt liv på de hyggelige refugier, hvor vi overnatter undervejs.

Læs mere om højruteturen i Schweiz og Frankrig - Haute Route fra Chamonix til Zermatt her
Vietnam - Aktiv rundrejse fra Hanoi til Ho Chi Minh City

På vores nye aktive rundrejse fra Hanoi i nord til Ho Chi Minh City i syd skal vi på både cykelture og vandreture opleve mange af de store highlights og seværdigheder, samtidig med at vi kommer tæt på den vietnamesiske hverdag og Vietnams eksotiske natur med risterrasser og bjerge. Glæd dig bl.a. til Bjergbyen Sapa, Topas Ecolodge, Mekongdeltaet, Halongbugten og Hanoi, Hoi An og Ho Chi Minh City.

Læs mere om den aktive rundrejse i Vietnam her
Andalusien Cykelferie - På cykel fra Sevilla til Granada

Kom med på vores nye cykeltur i Andalusien. Starten går i flamboyante Sevilla og rejsen slutter en uge og 300 km senere i den hyggelige by Granada ved foden af Sierra Nevada bjergkæden. Cykelrejsen har karakter af en ekspedition, hvor vi cykler fra A til B med skiftende overnatningssteder undervejs. Dagene på cykel krydres med bl.a. besøg i Alhambra paladset i Granada, vandring på Sydspaniens klassiske ’Kongesti', lækre madoplevelser på Sevillas tapas-barer og besøg i den romerske by Itálica.

Læs mere om cykelferien i Andalusien - fra Sevilla til Granada her
 

Topas Travel l Bakkelyvej 2 l 8680 Ry l Denmark l CVR: 17630008 l Telefon (+45) 8689 3622

Topas er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening l Tilsluttet rejsegarantifonden, reg. nr. 899
Når du bestiller en Topasrejse kan du betale med disse kort

Webdesign & CMS by MCB

Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig