Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Nyheder i 2017/18

Topas Travel byder i 2017 på flere spændende nye ture til vores mange destinationer ude i verden.
Det er vigtigt med fornyelse, samtidigt med at der holdes fast i de koncepter der virker. Vi bliver derfor ved med at finde nye steder - og nye måder - at afholde aktive rejser.

Mulighederne er mange. Hvad kunne du tænke dig?

Her får du en oversigt over de nye rejser i 2017:
Printvenlig version
Østrig - Dachstein Rundwanderweg - Højrute

Ny vandrerundtur i Østrig. Vi vandrer fra sted til sted, omkranset af østrigsk alpeidyl i området Salzkammergut, der er kendt for sine saltgruber, frodige bjergrygge og smukke krystalklare bjergsøer samt hovedbjerget Hoher Dachstein på 2.995 m. Vi vandrer UDEN tung bagage i bjergene fra det ene overnatningssted til det næste. Undervejs oplever vi områder med forrevne bjergsider og frodige græsgange, idylliske dale og hyggelige sætere med farvestrålende blomster, gletsjere, højfjeldsplateauer, smeltevandskløfter og lærkeskov. Derudover oplever vi den historiske saltmineby Hallstatt, som har en spektakulær beliggenhed mellem bjergene og Hallstättersøen.

Læs mere om vandreturen Østrig - Dachstein Rundwanderweg - Højrute
Italien - Sardinien - Bike & Hike

På denne Bike & Hike tur er vi tilbage i bjerglandsbyen Gavoi i Barbagia området i hjertet af Sardinien. Her oplever vi det ’ægte’ og vilde Sardinien med Supramonte og Gennargentu bjergene, vinmarker, olivenlunde, små landsbyer og smukke kyststrækninger langs Middelhavet. Hver dag vælger du frit, om du vil cykle eller vandre. Cykelturene går gennem små landsbyer, skovklædte bjerge og vinmarker i det uberørte Sardinien. Og så er der masser af gode vandreruter i dale og på skråninger samt frodige skove med kastanjer og korkege og smukke udsigter til forrevne bjergtoppe.

Læs mere om Bike & Hike på Sardinien
Grækenland - Vandreferie på Kreta: Kyster, kløfter og De Hvide Bjerge

På denne 8 dages vandreferie i Grækenland skal vi vandre på Kreta. Landskabet på Kreta er meget varieret fra det let kuperede og opdyrkede land mod nord til det forrevne terræn, høje bjerge og dramatiske kløfter mod syd. Vi skal bl.a. vandre i Imbros Kløften og i Agia Irini Kløften. Middelhavet er næsten altid inden for synsfeltet og en dukkert i dette koboltblå hav er en sand fornøjelse. På denne aktive ferie på Kreta har vi fundet frem til de bedste vandreture på Vestkreta og kombineret dem med 3 forskellige overnatningssteder: Paleochora, Vamos og Chania.

Læs mere om vandreferien i Grækenland på Kreta her
Portugal - Cykelferie - På cykel fra Lissabon til Kap Skt. Vicente

Kom med og oplev Portugal - En fantastisk cykeldestination med eminent og varieret cykling langs Atlanterhavet til 'Europas ende'. Cykelferien er en ekspedition, hvor vi cykler fra A til B med skiftende overnatningssteder. Vi har cykelture på bl.a. ’Ruta Vicente’, som er en klassisk GR-rute fra Santiago do Cacém til Skt. Vicente og vi cykler gennem store korkplantager, eukalyptusskove og uberørt vildnis. Undervejs oplever vi masser af historie, kultur og lokalkolorit og lækre idylliske, hvide badestrande. Rejsen i Portugal afsluttes i charmerende Lissabon.

Læs mere om den cykelferien i Portugal her
Argentina & Chile — Vandring i Patagonien & Ekspeditionstogt til Kap Horn, Ildlandet

På drømmerejse i Sydamerika: I Patagoniens spektakulære og utæmmede landskaber skal vi opleve Ildlandet og mytiske Kap Horn fra et ekspeditionsskib, og på fastlandet skal vi på vandreture i alpint terræn i nationalparkerne og vandremekkaerne Torres del Paine (Chile) og Los Glaciares (Argentina). Undervejs betages vi af gyldne græsarealer; blåhvide gletsjere, urgamle skove, smaragdgrønne fjorde og søer og et mangfoldigt dyreliv med bl.a. pingviner, kondorer, lamaer og lyserøde flamingoer. I Buenos Aires krydrer vi turen med lidt tango, god vin og en mør bøf.

Læs mere om Argentina & Chile — Vandring i Patagonien & Ekspeditionstogt til Kap Horn, Ildlandet
Cuba - Øst til vest - Til fods og på cykel

Rejsen på Cuba tager dig fra øst til vest. Du kan se frem til 6 vandredage og fem cykeldage og alt hvad Cuba ellers er. Vi bevæger os fra den livlige hovedstad Havana over Camagüey i det centrale Cuba, videre til Trinidad ved Det Caribiske Hav, udforsker Sierra Maestra bjergene og Fidel Castros hovedkvarter ’La Comandancia’, nyder salsamusikken i festlige Santiago de Cuba før vi tager videre til Guantanamo provinsen og Baracoa. Men vi skal også vandre til El Yunques bjergtop og i eksotiske nationalparker og til sidst betages af synet af tobaksplantagerne i den smukkeste dal af alle; Vinalesdalen.

Læs mere om rundrejsen på Cuba - Øst til vest - Til fods og på cykel
Sri Lanka - Rundrejse med cykling, safari og snorkling i Det Indiske Ocean

Tag med og oplev vores nye rundrejse i Sri Lanka, som byder på cykling, safari og snorkling i Det Indiske Ocean. Alle aktiviteter og seværdigheder er nøje udvalgt. Vi skal cykle, vandre, på safari, betages af den imponerende mængde af historiske UNESCO kulturseværdigheder, nyde eksotiske strandophold m.m. Glæd dig bl.a. til templer og pagoder i den antikke hovedstad Anuradhapura, Lion Rock ved Sigirya, og hindutemplet ved Trincomalee. Indstil sigtekornet på 15 aktive dage i Sri Lankas sydøstlige hjørne.

Læs mere om rundrejsen i Sri Lanka - Cykling, safari og snorkling i Det Indiske Ocean her
Peru - Titicaca, Cusco og trekking ved Machu Picchu - nyt program

En spændende rundrejse med kultur, natur, bjerglandskaber og aktive oplevelser. På rejsen har vi kombineret Titicaca søen, Perus højland, Cusco og den mytiske Inkakultur med fantastiske vandre- og naturoplevelser i Andesbjergene.
Godt akklimatiserede tager vi på et fem-dages trek mellem små bosættelser i bjergkæden Cordillera Urubamba højt over Inkaernes Hellige Dal. Trekket tager os mod turens arkæologiske højdepunkt Machu Picchu, hvor vi har en hel dag til at opleve ruinerne både på tæt hold med en guide samt nyde Machu Picchus enestående beliggenhed fra toppen af det hellige bjerg Huayna Picchu.
Læs mere om rundrejsen i Peru her
Slovenien — Julian Alps - Bike & Hike

I det pragtfulde alpeland Slovenien kan du hver dag frit vælge, om du vil cykle eller vandre i noget af Europas smukkeste natur: De Julianske Alper. Vores base for de 8 dages cykel- og vandretur er på et hyggeligt hotel i en idyllisk landsby nær Gletsjersøen "Bohinsko Jezero" (Bohinj Søen), beliggende i Triglav Nationalparken, hvor landets højeste bjerg, Mt. Triglav (2.864 m) ligger. På ’fridagen’, kan du evt. kaste dig ud i mountainbike, kajak, white water kajak, et besøg i den billedskønne by Bled eller Sloveniens hovedstad Ljubljana.

Læs mere om Slovenien - Bike & Hike i Julian Alps her
Schweiz og Frankrig - Haute Route fra Chamonix til Zermatt

Nu kan vi tilbyde dig at vandre med på den ultimative bjergvandring over Alperne: Vi skal nemlig på højrute vandretur fra bjergsportsbyerne Chamonix til Zermatt og nyde de storslåede udsigter til først Mont Blanc og dernæst Matterhorn.
Vesteuropas højeste bjergmassiv, Mont Blanc har et enestående højalpint dyre- og blomsterliv og et helt særligt liv på de hyggelige refugier, hvor vi overnatter undervejs.

Læs mere om højruteturen i Schweiz og Frankrig - Haute Route fra Chamonix til Zermatt her
Vietnam - Aktiv rundrejse fra Hanoi til Ho Chi Minh City

På vores nye aktive rundrejse fra Hanoi i nord til Ho Chi Minh City i syd skal vi på både cykelture og vandreture opleve mange af de store highlights og seværdigheder, samtidig med at vi kommer tæt på den vietnamesiske hverdag og Vietnams eksotiske natur med risterrasser og bjerge. Glæd dig bl.a. til Bjergbyen Sapa, Topas Ecolodge, Mekongdeltaet, Halongbugten og Hanoi, Hoi An og Ho Chi Minh City.

Læs mere om den aktive rundrejse i Vietnam her SE MERE
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig