Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Nyheder i 2017/18

Topas Travel byder i 2018 på flere spændende nye ture til vores mange destinationer ude i verden.
Det er vigtigt med fornyelse, samtidigt med at der holdes fast i de koncepter der virker. Vi bliver derfor ved med at finde nye steder - og nye måder - at afholde aktive rejser.

Mulighederne er mange. Hvad kunne du tænke dig?

Her får du en oversigt over de nye rejser i 2018:
Printvenlig version
Nepal - Trekking i Dolpo - Phoksundo Lake, tibetansk buddhisme og højalpine bjergpas

Kom med på en 22 dages trekkingtur til Dolpo i det nordvestlige hjørne af Nepal. Det er et gammelt tibetansk-buddhistiske rige, som er kendt for at være et af de mest øde områder af Himalaya. Her oplever vi isolerede landsbyer, et varieret plante- og dyreliv, får et indblik i en interessant nomadekultur og en spændende tibetansk kulturarv.
Trekket er varieret og udfordrende og fører gennem dybe skove, langs brusende floder, over tibetanske græssletter, op over højalpine bjergpas og til Nepals dybeste sø; den hellige sø, Shey Phoksundo Lake. Med os har vi et rutineret nepalesisk team bestående af en kok, køkkenhjælpere og dygtige nepalesiske guider.

Læs mere om vandreturen Nepal - Trekking i Dolpo
Østrig - Dachstein Rundwanderweg - Højrute

Ny vandrerundtur i Østrig. Vi vandrer fra sted til sted, omkranset af østrigsk alpeidyl i området Salzkammergut, der er kendt for sine saltgruber, frodige bjergrygge og smukke krystalklare bjergsøer samt hovedbjerget Hoher Dachstein på 2.995 m. Vi vandrer UDEN tung bagage i bjergene fra det ene overnatningssted til det næste. Undervejs oplever vi områder med forrevne bjergsider og frodige græsgange, idylliske dale og hyggelige sætere med farvestrålende blomster, gletsjere, højfjeldsplateauer, smeltevandskløfter og lærkeskov. Derudover oplever vi den historiske saltmineby Hallstatt, som har en spektakulær beliggenhed mellem bjergene og Hallstättersøen.

Læs mere om vandreturen Østrig - Dachstein Rundwanderweg - Højrute
Italien - Sardinien - Bike & Hike

På denne Bike & Hike tur er vi tilbage i bjerglandsbyen Gavoi i Barbagia området i hjertet af Sardinien. Her oplever vi det ’ægte’ og vilde Sardinien med Supramonte og Gennargentu bjergene, vinmarker, olivenlunde, små landsbyer og smukke kyststrækninger langs Middelhavet. Hver dag vælger du frit, om du vil cykle eller vandre. Cykelturene går gennem små landsbyer, skovklædte bjerge og vinmarker i det uberørte Sardinien. Og så er der masser af gode vandreruter i dale og på skråninger samt frodige skove med kastanjer og korkege og smukke udsigter til forrevne bjergtoppe.

Læs mere om Bike & Hike på Sardinien
Grækenland - Vandreferie på Kreta: Kyster, kløfter og De Hvide Bjerge

På denne 8 dages vandreferie i Grækenland skal vi vandre på Kreta. Landskabet på Kreta er meget varieret fra det let kuperede og opdyrkede land mod nord til det forrevne terræn, høje bjerge og dramatiske kløfter mod syd. Vi skal bl.a. vandre i Imbros Kløften og i Agia Irini Kløften. Middelhavet er næsten altid inden for synsfeltet og en dukkert i dette koboltblå hav er en sand fornøjelse. På denne aktive ferie på Kreta har vi fundet frem til de bedste vandreture på Vestkreta og kombineret dem med 3 forskellige overnatningssteder: Paleochora, Vamos og Chania.

Læs mere om vandreferien i Grækenland på Kreta her
Portugal - Cykelferie - På cykel fra Lissabon til Kap Skt. Vicente

Kom med og oplev Portugal - En fantastisk cykeldestination med eminent og varieret cykling langs Atlanterhavet til 'Europas ende'. Cykelferien er en ekspedition, hvor vi cykler fra A til B med skiftende overnatningssteder. Vi har cykelture på bl.a. ’Ruta Vicente’, som er en klassisk GR-rute fra Santiago do Cacém til Skt. Vicente og vi cykler gennem store korkplantager, eukalyptusskove og uberørt vildnis. Undervejs oplever vi masser af historie, kultur og lokalkolorit og lækre idylliske, hvide badestrande. Rejsen i Portugal afsluttes i charmerende Lissabon.

Læs mere om den cykelferien i Portugal her
Argentina & Chile — Vandring i Patagonien & Ekspeditionstogt til Kap Horn, Ildlandet

På drømmerejse i Sydamerika: I Patagoniens spektakulære og utæmmede landskaber skal vi opleve Ildlandet og mytiske Kap Horn fra et ekspeditionsskib, og på fastlandet skal vi på vandreture i alpint terræn i nationalparkerne og vandremekkaerne Torres del Paine (Chile) og Los Glaciares (Argentina). Undervejs betages vi af gyldne græsarealer; blåhvide gletsjere, urgamle skove, smaragdgrønne fjorde og søer og et mangfoldigt dyreliv med bl.a. pingviner, kondorer, lamaer og lyserøde flamingoer. I Buenos Aires krydrer vi turen med lidt tango, god vin og en mør bøf.

Læs mere om Argentina & Chile — Vandring i Patagonien & Ekspeditionstogt til Kap Horn, Ildlandet
Peru - Titicaca, Cusco og trekking ved Machu Picchu - nyt program

En spændende rundrejse med kultur, natur, bjerglandskaber og aktive oplevelser. På rejsen har vi kombineret Titicaca søen, Perus højland, Cusco og den mytiske Inkakultur med fantastiske vandre- og naturoplevelser i Andesbjergene.
Godt akklimatiserede tager vi på et fem-dages trek mellem små bosættelser i bjergkæden Cordillera Urubamba højt over Inkaernes Hellige Dal. Trekket tager os mod turens arkæologiske højdepunkt Machu Picchu, hvor vi har en hel dag til at opleve ruinerne både på tæt hold med en guide samt nyde Machu Picchus enestående beliggenhed fra toppen af det hellige bjerg Huayna Picchu.
Læs mere om rundrejsen i Peru her
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig