Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Bjergklatring

Er du vild med fysiske udfordringer og enestående naturoplevelser? Så tag med Topas på bjergklatring i din ferie.
Printvenlig version
Bjergklatring er den ultimative udfordring for både fysik og psyke. Det er nødvendigt, at man er i god fysisk form, og at man ligeledes har erfaring med vandring i bjerge og tilsvarende krævende terræn. Vi lægger stor vægt på sikkerheden under bjergklatring, og vi har altid en dansk turleder og lokale hjælpere med, som har erfaring med bjergklatring.
Få oplevelser sammen med ligesindede

Tager du med Topas Rejser på bjergklatring, er du i gode hænder. Du får en veltilrettelagt tur, en erfaren rejseleder og lokal hjælper som har erfaring med bjergklatring. Fordelen ved at tage på bjergklatring med en gruppe er endvidere, at du får nogle ligesindede at dele dine oplevelser sammen med undervejs på den udfordrende tur, og der står altid nogen klar med opmuntring, støtte og motivation, hvis energiniveauet er lavt.
Bjergklatring i hele verden

Topas rejser arrangerer ture med bjergklatring i det meste af verden, hvor vi bestiger nogle af de mest kendte og efterspurgte bjergtinder.

Har du fået blod på tanden? Så læs mere om vores mange spændende ture med bjergklatring ture i Sydamerika, Asien, Afrika og Europa.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig