Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Grupperejser er for alle - også for dig, der rejser alene


Topas Travel har mange års erfaring i at planlægge, arrangere og gennemføre grupperejser i hele verden. En grupperejse er en fantastisk mulighed for at rejse sammen med andre, der har samme interesser som én selv. Når du rejser i en gruppe, er du altid sikker på, at der er ligesindede at dele oplevelserne med. Vores grupperejser giver endvidere mulighed for at nå destinationer, som er sværere at nå på egen hånd. Der er dansktalende turleder med hele vejen og vi står for al logistik og planlægning - så kan du koncentrere dig om nyde din ferie.
Printvenlig version
Grupperejser - for dig, der rejser alene

Mange vælger at tage alene på en grupperejse. Måske er du single, eller måske deler din partner/venner ikke din passion for og lyst til en aktive ferie. Vi har erfaret at op mod 45 % af deltagerne på en grupperejse, rejser alene, og der er ofte en rimelig aldersspredning i grupperne. Da alle har valgt og er indstillede på netop denne rejseform, har de enkelte deltagere ofte mange ting tilfælles, hvilket skaber et godt og mindeværdigt sammenhold. Turlederen er det bindende led og har stor erfaring i at navigerer gruppen som helhed, såvel som de enkelte individer, trygt gennem oplevelserne.
Grupperejser - for dig og din partner

Som par er der mange fordele ved at deltage i en grupperejse. Du og din partner rejser sammen - og hver for sig. I vil blive en del af det sociale liv i gruppen og møde nye og spændende mennesker samtidig med, at I kan trække jer tilbage og nyde tosomheden af og til. På alle vores grupperejser bestræber turlederen sig på at tilpasse tempoet, så alle deltagere kan være med, dog indenfor gradueringen af den enkelte rejse. Det giver dig og din partner mulighed for ikke altid at være afhængig af, at skulle vandre eller cykle i den andens tempo. Der er selvfølgelig ikke lagt op til den stereotype form for romantisk ferie, men derimod en ferie, hvor du kan dele store oplevelser med din partner - og med andre rejsefæller.
Grupperejser - for dig og dine venner - og for alle

Tag dine venner med på grupperejse og del oplevelser for livet. Vi oplever, at Topas' turdeltagere alle tager del i at gøre den enkelte rundrejse, vandreferie, cykelrejse eller bjergbestigningstur til den bedst mulige oplevelse - om de rejser alene eller sammen med andre. Du og dine venner er garanteret unikke oplevelser i selskab med hinanden og andre.
Grupperejser - Vandring, cykling og bjergbestigning

Topas Travel arrangerer en lang række af grupperejser.
Læs blandt andet om vores vandreture, cykelrejser, bjergbestigning, multiaktivitet eller rundrejser.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig