Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Bestigning af Kilimanjaro og Bestigning af Aconcagua


Kom med helt til toppen af nogle af verdens mest kendte og smukkeste bjerge!
Printvenlig version
Bestigning af Kilimanjaro

Først til Afrika for at bestige Kilimanjaro, der med sine 5.895 meter er verdens højeste fritstående bjerg! Et bjerg og en bestigning, der byder på vandring i en ubeskrivelig smuk natur med megen diversitet. Vi starter i regnskoven med varme, mudder, blomster og aber og slutter af med en af verdens smukkeste solopgange over savannen fra den sneklædte top af Kilimanjaro i Tanzania.
Bestigning af Aconcagua

Derefter går turen til det Sydamerikanske kontinent og bestigning af Aconcagua.
Aconcagua (6.962 m) er verdens højeste bjerg uden for Himalaya og danner toppen af Andesbjergene. Turen starter i Argentina og byen Mendoza — en by, der ligger ved foden af bjergene og som byder på fantastisk kultur og gammel spansk arkitektur med åbne pladser og lange boulevarder.
Bestigningen bringer os gennem mange landskaber, bjergformationer og stejle opstigninger. Den byder på fantastiske udsigter, stille stunder, hårdt arbejde og overnatninger i telte højt på bjerget! En bestigning af Aconcagua er en fysisk krævende tur, men også en tur og rejse som for altid vil stå printet i din hukommelse.
Jakob Urth

Jakob Urth er 34 år og bor i København.
Jakob er en af Danmarks mest aktive og succesfulde bjergbestigere. To 8.000 m bestigninger og et utal af hhv. 5, 6 og 7.000 m toppe på sit CV. Disse erfaringer er med til at gøre Jakob til en af Topas' mest kompetente og hærdede turledere. Derudover er Jakob den dansker med flest bestigninger af Aconcagua.
Topas og bestigninger

Topas Travel har igennem mange år testet og afviklet disse bestigninger, hvilket betyder, at vi med rette kan fremvise de bedste turprogrammer og uden sammenligning Danmarks bedste statistik for, at netop du kommer helt på toppen af det bjerg, du drømmer om.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig