Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Rejser til Toscana


Lad ferien - hvad enten det er påskeferien eller sommerferien - gå til Toscana i italien. Er du til aktiv ferie og drømmer om at cykle, vandre og tage på trekking i bjergene, har Toscana alt hvad hjertet kan begære. I Italien og i Toscana finder vi blandt andet verdens mest storslåede skatkammer af historie, kunst og arkitektur. Derudover byder Toscana på store natur- og kulturoplevelser, kulinariske oplevelser i det italienske køkken, hyggelige vingårde med vinsmagning, gamle middelalderbyer m.m.

Topas tilbyder derfor et varieret udbud af fantastiske vandreferier og cykelrejser til Toscana i Italien. Tag f.eks med på uforglemmelige vandreferier til Toscana, hvor vi vandrer i det skønne toscanske landskab og oplever de italienske bjerge Appenninerne i bjergområdet Alpi Apuane.

Toscanas smukke landskab kommer ligeledes til sin ret på vores cykelferie til italienernes eget Toscana, hvor vi blandt andet oplever Middelhavet, bjergene og Bolsenasøen - og naturligvis tager på vinsmagning.

Vores vandreture, cykelture og rundrejser foregår alle som grupperejser. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

Læs mere om de enkelte aktive rejser i Toscana her:
Vandreferie i Toscana - La Fontanella
Vandreferie i Toscana - Appennini Trekking
Vandreferie i Ligurien - vandring i Cinque Terre
Cykelferie i Toscana - Italienernes eget Toscana
Printvenlig version
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig