Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Bjergbestigning med Topas - Vi er specialister på kontinenternes højeste bjerge!


At bestige bjerge er den ultimative udfordring, og de strabadserende oplevelser på verdens tage går aldrig i glemmebogen. Dem bærer man med sig. Hos Topas har vi et bredt sortiment af bjergbestigningsture, og vi har igennem mange år imødekommet mange danskere og nordmænds bjergdrømme. Vi har haft hundredvis af deltagere med på Kilimanjaro, Elbrus, Aconcagua, Stok Kangri og Island Peak.

Vi tænker innovativt og har altid nye bestigninger på tegnebrættet. Vores bestigningsture spreder sig ud over hele kloden - fra Argentina til Kaukasus til Himalaya. Vores mantra og målsætning er dog først og fremmest at være topprofessionelle i udførslen af de bestigninger vi udbyder frem for at være halvt gode på et utal. Denne bevidste, og måske lidt konservative, tilgang er sammen med vores store erfaring din kvalitetsgaranti på bestigningstur med Topas.
Printvenlig version
Sikkerheden er vores første prioritet

At bestige bjerge er en proces og mange parametre skal gå op i en højere enhed, før topbilletten kan indløses. I vores terminologi er det et fascinerende aspekt ved bjergbestigning. Bjergbestigning kræver fysisk og mental udholdenhed, og på flere af vores bestigningsture er vi afhængige af stabilt vejr og gode forhold for at nå toppen. Når det er sagt, gør vi vores ypperste for, at vores deltagere skal lykkes.

Det eneste vi aldrig går på kompromis med er sikkerheden, og den prioriteres før alt andet. På alle bestigningsture vil vores kompetente turledere i samarbejde med lokale og certificerede bjergguider sørge for, at bestigningen bliver en sikker og tryg oplevelse for alle.

Læs om vores forskellige bjergbestigninger: Kilimanjaro, Elbrus, Aconcagua, Stok Kangri, og Island Peak, eller kast et blik på vores lynintroduktion til bjergene og deres kendetegn .
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig