Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Vandreferier til Frankrig


Topas arrangerer en bred vifte af vandreferier til Frankrig med helt unikke naturoplevelser.
Printvenlig version
Tag på vandreferie i Frankrig

Nyd en aktiv ferie med vandring og trekking i Frankrig med den skønne, bjergrige natur. Tag med på aktive rejser i så forskellige områder som Alperne, Mont Blanc, Pyrenæerne og Korsika.

Når du tager med Topas på vandreferie i Frankrig, får du rig mulighed for at tage på vandreture i smuk, bjergrig natur og "bestige" nogle af Frankrigs toppe, f.eks. Grande Fache i Pyrenæerne (3.005 m.) og Monte Cinto (2706 m.) på Korsika.

Vores vandreture, rundrejser og cykelferier foregår alle som grupperejser i mindre grupper. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

Læs mere om de enkelte aktive rejser nedenfor:

God rejse!
Frankrig - Korsikas hjerte - Vandring på skønhedens ø

Vandreferien går til den nordlige del af Korsika. Her har vi base i den tidligere hovedstad Corte og med den lille hyggelige by som udgangspunkt oplever vi bjergene og landsbyerne på dagsvandreture i nogle af Europas smukkeste landskaber. På vandreturene oplever vi uvejsomme bjergmassiver, stemningsfulde landsbyer, klare kølige floder og Middelhavsstemning.

Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Vandreferie på Korsika - Korsikas hjerte - Vandring på skønhedens ø
Frankrig - Pyrenæerne - Val d'Azun

Denne vandreferie byder på 8 dejlige dage med fast udgangspunkt i den gamle landsby Arras-en-Lavedan i Pyrenæerne i Frankrig. Herfra tager vi på vandreture i Azundalens græsklædte områder med får, heste og køer, samt et rigt og varierende liv af flora og en har bl.a. også en vandretur til bjergformationen Cirque de Troumouse. På dagen til fri disposition kan f.eks pilgrimsbyen Lourdes besøges.

Turen varer i alt 8 dage og er en grad 3.

Vandreferie i Pyrenæerne - Val d’Azun
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig