Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Cykelrejser til Italien


Printvenlig version
Tag på cykelferie i Italien

Nyd en aktiv ferie med cykelture i Italien med den skønne, bjergrige natur. Toscanas smukke landskaber er særdeles velegnede for cykelferie og cykelture. Middelhavet, bjergene og Bolsenasøen, smukke, grønne landskaber med bakker, bjerge og store dale.

Topas' cykelferier i Italien byder på oplevelser i den varierede italienske natur og kultur. Udover cykelture i Toscana bevæger vi os også ind i Lazio regionen til Rom.

Vores vandreture, rundrejser og cykelferier foregår alle som grupperejser i mindre grupper. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

Læs mere om de enkelte aktive rejser her:

God rejse!
Italien - Cykling gennem det klassiske Toscana med Chianti og Montepulciano

På denne 8 dages tur kombinerer vi cykling, kultur, mad og vin — alt sammen af højeste kvalitet. Vi har sammensat en smuk rundtur over 8 dage, som hhv. følger og krydser L’Eroica-ruten flere steder, og som leder os gennem regionens fantastiske landskaber og kulturskatte. Nogle strækninger er hårdere end andre, men med vores følgebiler som backup har vi masser af fleksibilitet og muligheder indtænkt i turen.

Turen varer i alt 8 dage og er en grad 3.

Italien - Cykling gennem det klassiske Toscana med Chianti og Montepulciano
Italien - Italien - Toscana - Bike & Hike - Kombineret cykel- og vandreferie

I Garfagnana i skønne Toscana lokker den smukke og varierede natur til cykelture og vandreture hvor du i løbet af turen dagligt kan vælge, om du ønsker at nyde de smukke landskaber fra vandrestierne eller fra cykelsadlen. Vi bor på pensionatet La Fontanella, hvor Mamma Gemma og hendes søn Andrea, med åbne arme, store smil og en strøm af italienske gloser, tager imod os i den lille bjerglandsby Roggio.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Toscana - Bike & Hike - Kombineret cykel- og vandreferie
Italien - På cykel ad pilgrimsruten fra Pisa til Rom

Kom med på cykelferie hvor vi cykler fra Pisa gennem Toscana til Rom. Vi følger sporene fra de gamle pilgrimsrejsende gennem de vigtigste etaper af Via Francigena, Pilgrimsruten til Rom. Hver dag byder på nye spændende cykelture gennem smukke, varierede landskaber, oplevelser og udfordringer på vores vej mod Rom. Oplev kulturbyer som Pisa, Siena, Pitigliano og Rom.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 3-4.

På cykel ad pilgrimsruten fra Pisa til Rom
Italien - Sardinien - Trekking, mountainbike og havkajak

Multiaktivitetstur på Sardinien, Middelhavets anden største ø. Glæd dig til vandreture, cykelture på mountainbike og en tur i havkajak. Her får du en aktiv ferie hvor Sardiniens varme klima, turkisblå vand, flotte bjerge og dramatiske kyststrækninger for alvor kan opleves.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 3.

Italien - Sardinien - Trekking, mountainbike og havkajak
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig