Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Cykelrejser til Vietnam


Topas arrangerer aktive og oplevelesesrige rejser til Vietnam.
Printvenlig version
Aktiv ferie på cykel i Vietnam

Vietnam og de omkringliggende lande er intet mindre end ideelle, hvis trekking, sejlads, cykling og kulturhistoriske oplevelser står øverst på ønskesedlen. I dette interessante og mangfoldige land findes en skøn blanding af fantastiske templer, en betagende smuk natur og et indbydende folkefærd.

Tag med Topas på cykelferie i Nordvietnam.
Ønsker du mere alsidige aktiviteter, byder Topas på en tur med kajak, mountainbike og bestigning. Det er en tur med høj puls i det smukke, bjergrige område omkring Sapa, sejlads ved Halong bugten og mountainbiketur. Vores jubilæumsrejse kombinerer cykling og vandring i Vietnams syd og nord.

Vores vandreture, rundrejser og cykelferier foregår alle som grupperejser i mindre grupper. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

Læs mere om de enkelte aktive rejser her:

God rejse!
Vietnam - Syd til Nord med cykling og vandring

Denne rundrejse med cykling foregår i Syd- og Midtvietnam. hvor vi tager på cykelture først i det frugtbare Mekong Delta og siden til den UNESCO beskyttede by Hoi An og dens smukke strande. På vandreture i bjergene får vi mulighed for at opleve de etniske minoriteter på tæt hånd. Den aktive rejse byder også på kajaktur i Halong Bay samt afslapning i bungalows ved stranden. Den kombinerede cykelrejse / vandreferie afsluttes i Hanoi.
Turen varer i alt 19 dage og er en grad 3.

Cykling og vandring i syd og nord
Vietnam Adventure - Trekking, mountainbike og havkajak

Er du til aktiv ferie? I det nordlige Vietnam venter dig et eventyr med cykling, vandring og kajak. Denne multiaktivitetstur byder dels på en 3 dages mountainbike cykeltur, trekking i Indokinas højeste bjerge, ophold på Topas Ecolodge og slutteligt en 3 dages kajaktur i Halongbugten.
Turen varer i alt 15 dage og er en grad 3-4.

Vietnam Adventure - Trekking, mountainbike og havkajak.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig