Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Cykelrejser til Kroatien


Topas arrangerer smukke cykelferier til Kroatien med helt unikke naturoplevelser.
Printvenlig version
Tag på aktiv ferie i Kroatien

Er du til cykelture og nyder du lyden og duften af havets bølger? Så tag med Topas på en betagende kombination af sejlads og cykling. Kroatien er en fantastisk destination, som med sine idylliske fiskerlejer, charmerende bjerglandsbyer, interessante historie og kultur, danner de bedste rammer for uforglemmelige aktive oplevelser i dette naturskønne land hvad enten det gælder trekking eller det at cykle.

Ombord på en charmerende, nyrenoveret motorsejler i træ nyder vi fra søsiden det glimtende Adriaterhav på denne 8 dages tur. Her hersker en afslappet stemning; nyd solen på dækket eller bliv afkølet i de blå bølger. På cykelture udforsker vi den smukke, bjergrige kroatiske natur.

Vores cykelrejser, vandreferier og rundrejser foregår alle som grupperejser i mindre grupper. En rejseform hvor du oplever glæden ved at dele dine rejseoplevelser med ligesindede rejsefæller.

Læs mere om de enkelte aktive ferier og cykelture her:

God rejse!
Kroatien - Dalmatien - Sejlads og cykling

Ombord på en charmerende, nyrenoveret motorsejler i træ nyder vi fra søsiden det glimtende Adriaterhav på denne 8 dages aktive cykelferie i Dalmatien. Her hersker en afslappet stemning; nyd solen på dækket eller bliv afkølet i de blå bølger. På cykelture udforsker vi den smukke, bjergrige kroatiske natur. Bådturen byder bl.a på sejlads fra ø til ø, hvor vi besøger charmerende havnebyer på fastlandet og sejler op ad floden Krka til naturperlen Krka Nationalpark med spektakulære vandfald.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 2-3.

Cykelferie i Kroatien - Dalmatien - Sejlads og cykling
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig