Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Reiseforsikring - Hvad med den?


Hos Topas er det et krav for deltagelse, at man har en gyldig reiseforsikring på vores reiser uden for EU/EØS, og det er en god ide at have en gyldig reiseforsikring på vores reiser inden for EU/EØS.
Printvenlig version
Gouda

Der findes et hav af lavprisrejseforsikringer, men man skal forvente, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Når uheldet er ude, har man brug for kvalitet, og derfor har Topas valgt at samarbejde med Gouda Rejseforsikring. Vi mener, at man hos Gouda får det bedste produkt til prisen!

Samarbejdet med Gouda Rejseforsikring betyder, at du får en forsikring, som din rejseleder kender i detaljer. Hvis der sker noget på rejsen, kan rejselederen rådgive dig bedst muligt og hjælpe dig på stedet, og vi har muligheden for rent faktisk at hjælpe aktivt, hvis uheldet er ude.

Læs om Goudas forsikringer her:

Gouda Helårsreiseforsikring: www.topas.dk
Gouda Reiseforsikring, enkeltreiser: www.topas.dk
Gouda Ungdomsforsikring: www.topas.dk

Gouda Avbestillingsforsikring: www.topas.dk
Hva dekker det offentlige på reisen?

Det Europeiske helsetrygdkorett som utstedes av NAV dokumenterer at du har rett til å få dekket utgifter til nødvendig medisinsk behandling når du oppholder deg midlertidig i et annet EØS-land eller Sveits. Du har rett til behandling på samme vilkår som oppholdslandets borgere.

Rettighetene du har etter folketrygdloven eller annen trygdeavtale (herunder EØS-avtalen) er begrenset. Privat reiseforsikring kan gi rettigheter utover dette
Jeg vil gerne købe en Gouda forsikring

Gå direkte til bestilling av forsikring: www.gouda.no
Har du yderligere spørgsmål til din reiseforsikring?

Du er du altid velkommen til at kontakte Topas på info@topas.dk eller på telefon 86 89 36 22
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig