Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Reseförsäkring - Hvad med den?


Hos Topas er det et krav for deltagelse, at du har en gyldig rejseforsikring på vores rejser uden for EU/EØ, og det er en god ide at have en gyldig rejseforsikring på vores rejser inden for EU/EØS.
Printvenlig version
Gouda

Der findes et hav af lavprisrejseforsikringer, men man skal forvente, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Når uheldet er ude, har man brug for kvalitet, og derfor har Topas valgt at samarbejde med Gouda Rejseforsikring. Vi mener, at man hos Gouda får det bedste produkt til prisen!

Samarbejdet med Gouda Rejseforsikring betyder, at du får en forsikring, som din rejseleder kender i detaljer. Hvis der sker noget på rejsen, kan rejselederen rådgive dig bedst muligt og hjælpe dig på stedet, og vi har muligheden for rent faktisk at hjælpe aktivt, hvis uheldet er ude.

Læs om Goudas rejseforsikring og årsrejseforsikring her:
Gouda rejseforsikring: www.topas.dk
Gouda årsrejseforsikring: www.topas.dk
Hvad dækker den offentlige sygesikring?

Der er kommet nye regler for den offentlige sygesikrings dækning inden for Europa pr. 1. januar 2008. Når du rejser inden for Europa, er du derfor ikke længere fuldt dækket af den offentlige sygesikring, hvilket du bør være opmærksom på i forbindelse med din rejse.
De nordiske lande

I alle de nordiske lande dækker den offentlige sygesikring og særlige nordiske regler udgifter til lægebehandling ved sygdom og merudgifter til hjemtransport.
Dette gælder for: Grønland, Færøerne, Sverige, Norge, Island og Finland.
Andre EU-lande, Schweiz, Monaco og Andorra

Rejser du til andre EU-lande, Schweiz, Monaco og Andorra dækkes udgifter til lægebehandling af den offentlige sygesikring, men du skal selv betale for hjemtransport ved sygdom og ulykke. Medmindre du tegner en rejseforsikring.
Dette er følgende lande: Andorra, Azorerne, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Isle of Man, Irland, Island, Italien, Kanaløerne, Kanariske Øer, Letland, Lichtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Malta, Monaco, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vertikanstaten og Østrig.
Resten af verden

I resten af verden dækker den offentlige sygesikring ikke længere efter 1. januar 2008. Det gælder også lande som f.eks Marokko, Tyrkiet, Kroatien, Egypten, Tunesien - lande, hvor man hidtil har været dækket af den offentlige sygesikring.
Jeg vil gerne købe en Gouda forsikring

Gå direkte til bestilling af en forsikring: www.gouda-rf.se
Har du yderligere spørgsmål til din rejseforsikring?

Du er du altid velkommen til at kontakte Topas på info@topas.dk eller på telefon 86 89 36 22
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig