Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Sportscykel - TREK


Topas sportscyklen er en mellemklasse mountainbike, som er valgt på grund af den store fleksibilitet i form af en gearing der passer til bjergkørsel, affjedret forgaffel til evt. lettere terrænkørsel og fleksible stelstørrelser der passer til både mænd og kvinder. Cyklen er robust og nem at betjene — både hvad angår gear og bremser. Cyklen egner sig godt til både tourkørsel.

Teknisk info: Cyklen er en Trek 3700 og Trek Skye S til kvinder med alustel monteret med mountainbike dæk, affjedret forgaffel, mekaniske fælgbremser og 21 Shimano gear. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter dit køn og din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

På hver cykel er der foruden pumpe, monteret taske under sadelen med dækjern og slange. Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Der er bagagebærer på cyklen, hvor der evt. kan monteres dine egne cykeltasker.

Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på sportscyklen er ikke beregnet til clicksko.

Der leveres cykelhjelm på destinationen. Det er derfor valgfrit om du medbringer egen hjelm.

Du booker din sportscykel på vores bookingside under cykelvalg. Bemærk Lejepris på hele rejsen DKK. 785,-.

Det er muligt (i begrænset omfang) at medbringe egen cykel, hvilket betales ved check-in i lufthavnen. Vi anbefaler, at man pakker cyklen i en speciel cykeltransporttaske til flyrejsen.
Bemærk venligst at dette skal forudbestilles gennem Topas før afrejse. Kontakt os gerne for yderligere information.
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen:

Dalmatien - Sejlads og cykling, ref. HRCS - 8 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig