Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Sportscykel - GT


Topas sportscyklen er en mellemklasse mountainbike, som er valgt på grund af den store fleksibilitet i form af en gearing der passer til bjergkørsel, affjedret forgaffel til evt. lettere terrænkørsel og fleksible stelstørrelser. Cyklen er robust og nem at betjene — både hvad angår gear og bremser. Cyklen egner sig godt til både tourkørsel og decideret bjergkørsel.

Teknisk info: Cyklen er en GT Avalanche monteret med smalle gadedæk, affjedret forgaffel der kan låses, hydrauliske skivebremser og 27 gear. Udstyret er Shimano Alivio og Acera — bremser fra Tektro. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

På hver cykel er der foruden pumpe, monteret taske under sadelen med dækjern og slange. Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Det er muligt på destinationen at få monteret bagagebærer på sadelpinden — bemærk at denne kun kan laste begrænset vægt/volumen og ikke kan påmonteres cykeltasker. OBS! Hvis du medbringer klickfix styrtaske, skal beslaget passe til MTB styr (31,8mm).

Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på sportscyklen er ikke beregnet til clicksko.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm.

Du booker din sportscykel på vores bookingside under cykelvalg. Bemærk: Lejepris på hele rejsen DKK. 785,-.

Det er muligt at medbringe egen cykel ved selv at stå for al booking og betaling hos flyselskabet. Vi anbefaler at man pakker cyklen i speciel cykeltransporttaske til flyrejsen.
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen:

Toscana - Cykelferie i italienernes eget Toscana, ref. ITTC - 8 dage
Italien - Rom blev ikke cyklet på én dag! På cykel langs Pilgrimsruten fra Toscana til Rom, ref. ITPR- 8 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig