Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Racercykel - IDEAL / BTWIN


Topas racercyklen er en topklasse carboncykel, som giver den optimale cykeloplevelse. Cyklen egner sig til både tourkørsel og i særdeleshed til decideret bjergkørsel. Der vil i begrænset omfang være mulighed for at leje en racercykel.

Teknisk info: Cyklen er en Ideal eller Btwin Facet5 med carbonstel og forgaffel. Cyklen er gearet specielt til bjergkørsel med 20 gear. Udstyret er Shimano Ultegra med en vægt på 7,7 kg. uden pedaler. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

På hver cykel er der foruden pumpe, monteret taske under sadelen med dækjern og slange. Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Det er ikke muligt at få monteret nogen form for bagagebærer på cyklen.
Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på racercyklen er Look Keo.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm.

Du booker din racercykel på vores bookingside under cykelvalg. Bemærk at mulighed for racercykel kun bliver vist, hvis cyklen er tilgængelig.
Lejepris på hele rejsen DKK. 1.285,- (leje for alm. sportscykel DKK.785,-).
Lejepris på turen Slovenien - Julian Alps - Bike & Hike, ref. SIBH DKK 500,-

Det er muligt (i begrænset omfang) at medbringe egen cykel, hvilket betales ved check-in i lufthavnen. Vi anbefaler, at man pakker cyklen i en speciel cykeltransporttaske til flyrejsen.
Bemærk venligst at dette skal forudbestilles gennem Topas før afrejse. Kontakt os gerne for yderligere information.
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen:

Korsika - Cykelferie i bjergene og langs Middelhavet, ref. FRIR - 8 dage
Italien - På cykel ad pilgrimsruten fra Pisa til Rom, ref. ITPR - 8 dage
Slovenien - Julian Alps - Bike & Hike - Kombineret cykel- og vandreferie, ref. SIBH - 8 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig