Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Sportscykel - IDEAL


Topas sportscyklen er en mellemklasse mountainbike, som er valgt på grund af den store fleksibilitet i form af en gearing der passer til bjergkørsel, affjedret forgaffel til evt. lettere terrænkørsel og fleksible stelstørrelser der passer til både mænd og kvinder. Cyklen er robust og nem at betjene — både hvad angår gear og bremser. Cyklen egner sig godt til både tourkørsel og decideret bjergkørsel.

Teknisk info: Cyklen er en Ideal Hillmaster med alustel monteret med smalle gadedæk, affjedret forgaffel der kan låses, hydrauliske skivebremser og 27 gear. Udstyret er Shimano Deore og Acera. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

På hver cykel er der foruden pumpe, monteret taske under sadelen med dækjern og slange. Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Det er muligt på destinationen at få monteret bagagebærer på sadelpinden — bemærk at denne kun kan laste begrænset vægt/volumen og ikke kan påmonteres cykeltasker.

Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på sportscyklen er ikke beregnet til clicksko.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm.

Du booker din sportscykel på vores bookingside under cykelvalg. Bemærk Lejepris på hele rejsen DKK. 785,-.

På vores rejser til Provence (FRPC) og Korsika (FRKC) vil det være muligt (i begrænset omfang) at medbringe egen cykel, hvilket betales ved check-in i lufthavnen. Vi anbefaler, at man pakker cyklen i en speciel cykeltransporttaske til flyrejsen.
Bemærk hvis du ønsker at medbringe egen cykel, skal dette forudbestilles gennem Topas før afrejse. Kontakt os gerne for yderligere information.

Det er IKKE muligt at medbringe egen cykel på Pilgrimsruten (ESPV og ESPO).
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen:

Korsika - Cykelferie i bjergene og langs Middelhavet, ref. FRIR - 8 dage


Spanien - Pilgrimsruten Vest: Vandring og cykling, ref. ESPV - 10 dage


Spanien - Pilgrimsruten Øst: Vandring og cykling, ref. ESPO - 10 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig