Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Sportscykel - GRCK


Sportscyklen er en trekkingcykel der findes både i herre, størrelse 56 og 60 cm. og dame model, størrelse 46 og 52 cm. Cyklen er robust og nem at betjene — både hvad angår gear og bremser. Cyklen egner sig godt til tourkørsel.

Teknisk info: Cyklen er monteret med gadedæk på 28 tommer alufælge , v-fælgbremser og 21 udvendige gear. Udstyret er Shimano Alivio. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Der er bagagebærer på cyklen og der kan i begrænset omfang tilbydes en påmonteret vandtæt cykeltaske. Det er muligt at montere dine egne medbragte cykeltasker på cyklens bagagebærer.

Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på sportscyklen er ikke beregnet til clicksko.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm.

Du booker din sportscykel på vores bookingside under cykelvalg. Bemærk Lejepris på hele rejsen DKK. 795,-.

Det er muligt (i begrænset omfang) at medbringe egen cykel, hvilket betales ved check-in i lufthavnen. Vi anbefaler, at man pakker cyklen i en speciel cykeltransporttaske til flyrejsen.
Bemærk venligst at dette skal forudbestilles gennem Topas før afrejse. Kontakt os gerne for yderligere information.
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen:

Grækenland — sejlads og cykelferie ved Korfu, ref. GRCK - 8 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig