Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Signatur - Trailløb Graduering 1-2


Denne tur spænder over flere sværhedsgrader. Det er muligt ud fra turlederens ideer og forslag, at tilpasse trailløbs rejsen ud fra dine interesser og fysiske formåen — inden for den specifikke turs rammer naturligvis. Det kan være sløjfer på turene, man kan vælge til eller fra, alt efter om man ønsker en lettere eller hårdere tur. Derudover er der på turene med fast eller delvist fast base mulighed for, at tage en halv eller hel hviledag om nødvendigt. Hvor udfordrende, indenfor de givne rammer, din trailløbs rejse skal være, er altså noget du tilrettelægger "on location" med din trailløbs turleder.

Grad 1:
Der ligges vægt på læring og træning og der vil oftest ikke være tale om at løbe fra a til b, men der tages udgangspunkt i en fast base. Det forventes, at man kan løbe 8-10 km uden problemer. Man skal have stiftet bekendtskab med trailløb, evt. på en af vores trailcamps.

Grad 2:
Lettere spor, hvor der kan forekomme enkelte længere stigninger og nedløb. Der kan være enkelte længere etaper. Det er ok at gå op ad bakkerne. Det forventes at man kan løbe 8-10 km flere dage i træk. Man skal have stiftet bekendtskab med trailløb, evt. på en af vores trailcamps.
Printvenlig version
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig