Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Signatur - Trailløb Graduering 2-3


Denne tur spænder over flere sværhedsgrader. Det er muligt ud fra turlederens ideer og forslag, at tilpasse trailløbs rejsen ud fra dine interesser og fysiske formåen — inden for den specifikke turs rammer naturligvis. Det kan være sløjfer på turene, man kan vælge til eller fra, alt efter om man ønsker en lettere eller hårdere tur. Derudover er der på turene med fast eller delvist fast base mulighed for, at tage en halv eller hel hviledag om nødvendigt. Hvor udfordrende, indenfor de givne rammer, din trailløbs rejse skal være, er altså noget du tilrettelægger "on location" med din trailløbs turleder.

Grad 2:
Lettere spor, hvor der kan forekomme enkelte længere stigninger og nedløb. Der kan være enkelte længere etaper. Det er ok at gå op ad bakkerne. Det forventes at man kan løbe 8-10 km flere dage i træk. Man skal have stiftet bekendtskab med trailløb, evt. på en af vores trailcamps.

Grad 3:
Der vil være teknisk krævende spor og der vil forekomme lange op og nedløb (op til 1000 højdemeters forskel). Der vil være længere etaper og deltagerne skal have erfaring fra bjergvandring eller trailløb. Det er ok at gå opad bakke. Der vil være lette dage og mulighed for at have en dag eller måske 2 uden løb, hvis man ønsker det og ruten tillader det.
Man skal være fysisk udholdende og istand til at løbe en ½ marathon og vi anbefaler, at man har deltaget på en af vores trailcamps eller tilsvarende.
Printvenlig version
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig