Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Signatur - Trailløb Graduering 5-6


Denne tur spænder over flere sværhedsgrader. Det er muligt ud fra turlederens ideer og forslag, at tilpasse trailløbs rejsen ud fra dine interesser og fysiske formåen — inden for den specifikke turs rammer naturligvis. Det kan være sløjfer på turene, man kan vælge til eller fra, alt efter om man ønsker en lettere eller hårdere tur. Derudover er der på turene med fast eller delvist fast base mulighed for, at tage en halv eller hel hviledag om nødvendigt. Hvor udfordrende, indenfor de givne rammer, din trailløbs rejse skal være, er altså noget du tilrettelægger "on location" med din trailløbs turleder.

Grad 5:
Teknisk krævende terræn med lange op og nedløb (ca. +1500 højdemeter). Der kan forekomme eksponerede stier i store højder.
Primært længere etaper med lange op og nedløb, hvor man er igang mange timer hver dag. Der løbes med egen oppakning til overnatning i bjerghytter på ca. 7-8 kg. Det forventes at deltagerne kan holde et rimeligt tempo i vanskeligt terræn (5-7 km/t i snit). Deltageren skal være robuste og have erfaring med længere trailløb og udholdenhedssport og være vant med længere løbeture flere dage i træk.

Grad 6:
Den ekstreme udfordring for de meget erfarne trailløbere, der løbes med egen oppakning til overnatning i bjerghytter på ca. 7-8 kg. Lange etaper i barskt og udfordrende terræn med lange stigninger (+2000), og det forventes at deltagerne kan holde et rimeligt tempo i vanskeligt terræn (5-7 km/t i snit). Man skal have erfaring fra trailløb, bjerge og udholdenhedssport og ikke lide af højdeskræk.
Man skal kunne løbe en marathon i rimeligt tempo uden problemer og være vant med lange ture flere dage i træk.
Printvenlig version
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig