Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Signatur - Trailløb Graduering 2-4


Denne tur spænder over flere sværhedsgrader. Det er muligt ud fra turlederens ideer og forslag, at tilpasse trailløbs rejsen ud fra dine interesser og fysiske formåen — inden for den specifikke turs rammer naturligvis. Det kan være sløjfer på turene, man kan vælge til eller fra, alt efter om man ønsker en lettere eller hårdere tur. Derudover er der på turene med fast eller delvist fast base mulighed for, at tage en halv eller hel hviledag om nødvendigt. Hvor udfordrende, indenfor de givne rammer, din trailløbs rejse skal være, er altså noget du tilrettelægger "on location" med din trailløbs turleder.

Grad 2:
Lettere spor, hvor der kan forekomme enkelte længere stigninger og nedløb. Der kan være enkelte længere etaper. Det er ok at gå op ad bakkerne. Det forventes at man kan løbe 8-10 km flere dage i træk. Man skal have stiftet bekendtskab med trailløb, evt. på en af vores trailcamps.

Grad 4:
Teknisk krævende terræn med lange op og nedløb (ca. +1000 højdemeter). Primært længere etaper. Det er ok at gå op af bakkerne. Deltagerne skal have erfaring med trailløb og have en god grundform og udholdenhed. Der kan forekomme eksponerede stier i store højder.
Deltagerne skal have erfaring med trailløb og have en god grundform og udholdenhed. Det forventes at man er istand til at løbe en ½ marathon uden problemer og at man har træningsuger på min. 40-50 km om ugen.
Vi anbefaler, at man har deltaget på en af vores trailcamps eller tilsvarende.
Printvenlig version
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig