Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Sportscykel - ESAC


Topas sportscyklen er en mellemklasse hybridcykel, som er valgt på grund af den store fleksibilitet i form af en gearing der passer til bjergkørsel, lettere terrænkørsel og fleksible stelstørrelser der passer til både mænd og kvinder. Cyklen er robust og nem at betjene — både hvad angår gear og bremser. Cyklen egner sig godt til både tourkørsel og decideret bjergkørsel.

Teknisk info: Cyklen er med aluminiumsstel og monteret med smalle gadedæk, v-fælgbremser og enten 24 eller 27 gear. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen. Sportscyklen har flat styr, som gør den mere komfortable at cykle på.

Vi anbefaler, at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Alternativt kan du på destinationen leje en mindre taske (med kortlomme) til ca. 10 euro per uge.

Der er mulighed for at leje et odometer (lille cykelcomputer) til 5 euro for en uge.

Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på sportscyklen er ikke beregnet til clicksko.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm.

Du booker din sportscykel på vores bookingside under cykelvalg. Bemærk lejepris på hele rejsen DKK. 785,-.

Det er muligt at medbringe egen cykel ved selv at stå for al booking og betaling hos flyselskabet. Vi anbefaler, at man pakker cyklen i speciel cykeltransporttaske til flyrejsen for maksimal beskyttelse af cyklen.
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen:

Andalusien: På cykel blandt oliven- marker og Granadas hvide landsbyer, ref. ESAC - 8 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig