Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Racercykel - ESAC


Topas racercyklen er en topklasse carboncykel, som giver den optimale cykeloplevelse. Cyklen egner sig til både tourkørsel og i særdeleshed til decideret bjergkørsel.

Teknisk info: Carbonstel og forgaffel. Cyklen er gearet specielt til området - 30 gear på tre klinger. Cyklen har smalle dæk og racercykel styr. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm, som du opgiver på bookingformularen.

Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Det er ikke muligt at få monteret nogen form for bagagebærer på cyklen.

Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm.

Der er mulighed for at leje et odometer (lille cykelcomputer) til 10 euro for en uge.

Du booker din racercykel på vores bookingside under cykelvalg. Bemærk at mulighed for racercykel kun bliver vist, hvis cyklen er tilgængelig. Lejepris på hele rejsen DKK. 1.185,- (leje for alm. sportscykel DKK.785,-).

Det er muligt at medbringe egen cykel ved selv at stå for al booking og betaling hos flyselskabet. Vi anbefaler, at man pakker cyklen i speciel cykeltransporttaske til flyrejsen for optimal beskyttelse af cyklen.
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen:

Andalusien: På cykel blandt oliven- marker og Granadas hvide landsbyer, ref. ESAC - 8 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig