Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Hvad er 'Multiaktivitetsrejser'


Topas udbyder en række forskellige multiaktivitetsture både i Europa og den øvrige verden.

Vi oplever en stigende interesse for at tage på en variereret ferie, hvor forskellige interesser kan blive afprøvet og kombineret. For at imødekomme dette behov, har vi på flere ture sammensat forskellige sportsgrene, så som mountainbike, kajak, snorkling, løb, vandring og bestigning.
I løbet af en ferie får du på den måde mulighed for at udøve flere forskellige aktivitetsformer. Det er en afvekslende måde at rejse på, hvor du eventuelt får mulighed for at snuse til en ny ukendt sportsgren og afprøve om det kunne være noget for dig. For venne- eller ægteparret, der har forskellige interesser, er det også en oplagt mulighed for at tage afsted sammen uden at skulle gå på kompromis med aktivitetsformen.

Hos Topas lægger vi desuden vægt på, at kvaliteten er i orden. På destinationen anvender vi derfor altid kyndige instruktører, udover den dansktalende turleder vil ekspertisen blive suppleret med lokale guider, der har et indgående kendskab til terræn og den aktuelle aktivitet. Det sikrer en professionel guidning, hvor sikkerheden er i orden, og hvor der er mulighed for at stille uddybende spørgsmål til både sportsgrenen og lokaliteten.

Vi har pt. multiaktivitetsture til Vietnam og Italien. Læs om de forskellige ture nedenfor.
Printvenlig version
Italien - Sardinien - Trekking, mountainbike og havkajak

8-dages multiaktivitetstur på Sardinien, hvor transporten foregår i Landrovere, men aktiviteterne er til fods, på mountainbike og i havkajak! Ture består af 2 dages fantastiske vandringer på nøje udvalgte strækninger af "Il Selvaggio Blu"/"Den vilde Blå", Sardiniens flotteste vandretur, samt 1 dag med storslået vandring til en af Europas dybeste slugter, Goroppu, med stejle klippevægge op til 500 meters højde. 2 mountainbiketure, bl.a. i Nationalparken Orosei e Gennargentu og en tur til toppen af Monte Novo San Giovanni (1316 m) samt havkajak tur i Orosei bugten.
Turen varer i alt 8 dage og er en grad 3.

Læs mere om turen her
Vietnam - Kajak, mountainbike og bestigning

15 dages aktiv ferie, hvor naturen i det nordligste Vietnam opleves og udfordres med vandrestøvler, mountainbike og kajak. En tur med høj puls, hvor drivkraften er rugbrødsmotor og eventyrlyst.
Turen varer i alt 15 dage og er en grad 3-4.

Læs mere om turen her
Vietnam - Vandring, mountainbike og snorkling i Sydvietnam

Mountainbike i højlandet, vandring i junglen, på damecykel i Mekong Deltaet og snorkling ved Whale Island i det Sydkinesiske hav. Med denne nye multiaktivitetstur går Topas nye veje og kombinerer det bedste fra Sydvietnam med spændende overnatningssteder.
Turen varer i alt 15 dage og er en grad 3.

Læs mere om turen her
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig