Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Solorejse - singlerejser


Rejser du alene - men søger et fællesskab med andre rejsende?

På en Topas grupperejse vil du helt sikkert møde andre, der også rejser alene. På vores rejser har vi en nogenlunde lige fordeling imellem deltagere, der rejser med en ven eller partner og deltagere, som rejser alene. Alle søger det samme: Det gode selskab, ægte eventyr og aktive oplevelser i naturen. Topas rejsende er derfor generelt meget åbne og socialt indstillede — hvad enten de har en rejsemakker på forhånd eller ej. Fysisk aktivitet og store oplevelser i en gruppe ryster sammen og skaber venskaber på kryds og tværs. Selv om vi ikke tilbyder deciderede singlerejser /afgange vil du opleve, at en grupperejse med Topas er den perfekte rejseform.

At rejse alene er ofte forbundet med ekstra omkostninger. Det oplever du ikke på en rejse med Topas. På alle vores ture vil du som udgangspunkt kunne dele værelse med en anden af samme køn, der også rejser alene. Du har dog også mulighed for at ønske enkeltværelse (mod et tillæg) på mange af vores afgange.

Er du interesseret i at vide, om andre rejser alene på den tur, du har udset dig? Tøv ikke med at kontakte os. Du kan altid få oplyst, om der er andre solorejsende og få en køn- og aldersfordeling på de øvrige deltagere.

Eventyret venter også dig!
Printvenlig version
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig