Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Hvad er 'Berigende Rundrejser' for alle

Hos Topas har vi lavet vores egen fortolkning af den klassiske rundrejse. Vi ønsker at indfri din eventyrlyst, udvide din rejsehorisont og give dig den ultimative rundrejse i et berigende fællesskab med fokus på store kultur- og naturoplevelser. I stedet for blot at være tilskuere, vil vi ud og være en del af de steder vi besøger og den natur vi kommer igennem. Vi vil ikke nøjes med at se, men vil også høre, føle og lugte.

Vores berigende rundrejser har alle et aktivt element i sig, typisk let vandring og/eller cykling - som efter vores mening er det bedste middel til eventyrlige oplevelser. Fælles for turene er, at man selv kan være med til at bestemme, hvor krævende turen skal være - rundrejserne er for alle. Hvis vi er ude at cykle, er der også en følgebil med, hvor man kan få et lift og dermed en pause. Hvis der er vandring på programmet, vil der kunne tilbydes et alternativ til de hårdeste vandredage.

Vi ved, at mange lande besøger man kun én gang i livet, og derfor er det vores væsentligste opgave at formidle dette lands højdepunkter og rejserigdomme til vores gæster. Vi tilstræber at vise dig så meget af landet/landene vi besøger, uden at turen drukner i transporttid. Vi besøger de største highlights, men undgår de steder, der er blevet til turistfælder. I stedet bruger vi tiden helt ude hvor livet leves, hos de lokale beboere, der kan give os de autentiske oplevelser.

Vi bevæger os rundt og skifter dermed også overnatningssted adskillige gange i løbet af turen. Vi prioriterer at finde det hyggelige, familiedrevne hotel frem for store hoteller. Og vi går efter god komfort og charme frem for høj luksus.
Printvenlig version
Borneo - Rundrejse i jungle og på floder

Tag med en eventyrlig rundrejse på Borneo. Vi udforsker den malaysiske del Sarawak, hvor vi bl.a. kommer til at møde Ibanfolket i Nanga Sumba, tage på vandreture i regneskoven ved Permai stranden og på kajakeventyr langs kysten.

Turen varer 15 dage og er en grad 2-3.

Læs mere om turen her
Cabo Verde - Trekking på vulkaner i Macaronesien

11 dages vandreferie på Cabo Verde - måske bedre kendt som "Cap Verde øerne" for de fleste.

Cabo Verde udgør sammen med Azorerne, Madeira og Kanarieøerne — Macaronesien. Øerne er alle af vulkansk oprindelse, karakteriseret ved bjerge og subtropisk klima. Grundet øernes placering langt ude i Atlanterhavet har de været en naturlig mellemstation mht. forsyninger m.m. for "langturssejlere", hvor de mest kendte er Vasco de Gama, Columbus, Charles Darwin, hvalfangere, pirater og slavehandlere.

Turen varer 11 dage og er en grad 2-3.

Læs mere om turen her
Cambodia og Laos - Rundrejse med lette cykelture ved Angkor Wat og treks i Laos

Kom med på Topas på rundrejse i Cambodia og Laos. Vi skal både på cykelture og på vandreture og aktivt opleve højdepunkter og spændende kulturoplevelser i bl.a. Siem Reap og Luang Prabang, Angkor Wat og Det lyserøde Tempel - Banteay Srei. Naturen nydes og udforskes ved Mekongfloden, Kuang Si vandfaldet, Ton Le Sap søen og i det nordlige Laos.

Turen varer 16 dage og er en grad 2-3.

Læs mere om turen her
Costa Rica - Rundrejse med let cykling og vandring fra Caribien til Stillehavet

Tag med på denne aktive rundrejse til naturparadiset Costa Rica — "Den rige Kyst". Hvis du foretrækker at være moderat aktiv og nysgerrigt opsøgende på din oversøiske rundrejse, så er denne tur et godt bud på markedets bedste rundrejse til Costa Rica! Costa Rica har så meget at byde på, at turen er fyldt med mangfoldige og spændende oplevelser over hele sin længde.

Turen varer 16 dage og er en grad 2-3.

Læs mere om turen her
Cuba - Rundrejse fra øst til vest

21 dages rundrejse spækket med cubanske kultur- og naturoplevelser. På denne tur oplever vi bl.a. Santiago de Cuba, den gamle hovedstad med smukke pladser og levende musik, og Cubas smukkeste by Trinidad med fascinerende huse, bjerge med kaffeproduktion og hvide sandstrande.

Turen varer 21 dage og er en grad 2.

Læs mere om turen her
Ecuador - Rundrejse med vandring og cykling i Andesbjergene, Amazonas og Galápagos

Oplev Ecuadors store højdepunkter og små hemmeligheder på denne aktive rundrejse i Andesbjergene, Amazonas og på Galápagos.

Dagene på Galápagos er i ægte Topas stil baseret på fysisk aktivitet, så vi vil opleve dyrelivet og naturen til fods, fra kajak og ikke mindst iført svømmefødder og snorkel.

Turen varer 20 dage og er en grad 2-3.

Læs mere om turen her
Grønland - Gastronomi blandt isfjelde i Diskobugten

I Grønland kan du få usædvanlige gastronomiske oplevelser med verdens friskeste råvarer fra fjeld og fjord. Vi laver den interessante kobling mellem mad & vin, hvor vinen levers af Bichel Vine. Smagseventyret foregår i Diskobugten på Grønlands vestkyst, hvor du også bliver præsenteret for de største highlights i form af isbjerge, isfjordssejladser, den aktive gletsjer Eqi Sermia krydret med vandreture - alt sammen i den smukkeste arktiske natur.

Turen varer 9 dage og er en grad 2-3.

Læs mere om turen her
Indonesien — Rundrejse med let cykling og vandring på Bali og Java

Tag med til pragtfulde og eksotiske Bali — med en afstikker til Java og udforsk øen med Topas på denne aktive rundrejse.

Bali er noget helt specielt — og af mange grunde. Øens umiddelbare skønhed, behagelige klima, de gode strande, det stærke køkken, risterrasserne, kulturen, de utallige kunsthåndværkere og først og fremmest de venlige, humoristiske og ekstremt gæstfri balinesere. Et folk og en kultur, vi oplever, når vi cykler og vandrer derude.

Turen varer 15 dage og er en grad 2-3.

Læs mere om turen her
Madagaskar Adventure - Rundrejse

Hvad med et tre ugers enestående eventyr på Madagaskar? En ferie som byder på cykling og vandring langs det Indiske Oceans kyst. Madagaskar, som er verdens fjerde største ø, byder på en stor variation af endemiske planter og dyr, som ikke findes andre steder end på øen, bl.a. lemuren, som er en krydsning mellem en abe og et egern.

Turen varer i alt 21 dage og er en grad 3.

Læs mere om turen her
Peru - Titicaca, Cusco og trekking ved Machu Picchu

En spændende rundrejse med kultur, natur og aktive oplevelser. På denne rejse har vi kombineret Perus højland og den gamle Inkakultur med en fantastisk vandre- og naturoplevelse på en alternativ inkastirute i området omkring Salkantaybjerget.

Turen varer 21 dage og er en grad 3.

Læs mere om turen her SE MERE
Sri Lanka - Rundrejse med let cykling og vandring fra højlandet til Det Indiske Ocean

Sri Lanka, tidligere Ceylon, danner rammen om denne rundrejse, som byder på store kultur- og naturoplevelser. Med hele 8 steder på UNESCO's Verdensarvsliste såsom Ancient City Pollonnaruwa, Lions Rock, Dambulla Cave Temples og Templet med "buddas tand" i Kandy.

Vi tager også på lette vandreture i det centrale højland og oplever de store highlights som Adams Peak, Horton Plains, Knuckels Mountains og Lions Rock. På cykelture oplever vi landsbylivet og i hhv. Minneriya National Park og Yala National Park opleves det fascinerende dyreliv.

Turen varer 19 dage og er en grad 2-3.

Læs mere om turen her
Sydafrika - Rundrejse fra buskmændenes stier i Drakensberg til safari i Kruger National Park

Rundrejsen i Sydafrika og Swaziland giver dig store oplevelser med bl.a. trekking i Drakensbjergene, safari i den verdensberømte Kruger Nationalpark, hvor vi spejder efter Sydafrikas "big five og mødet med zulu-folket og deres fascinerende kultur. I Swaziland skal vi udforske naturområdet Malolotja og besøge Hlane Nationalpark.

Turen varer 17 dage og er en grad 2-3.

Læs mere om rundrejsen her
Vietnam - Vandring, mountainbike og snorkling i Sydvietnam

Kom med på denne indbydende rundrejse til Sydvietnam, som kombinerer multiaktiviteter i frodig natur med fantastisk vietnamesisk mad og indsigt i de spændende lokale stammesamfund.

Turen varer 14 dage og er en grad 3.

Læs mere om turen her
Vietnam - Rundrejse fra syd til nord med let cykling og vandring

På denne rundrejse går vi mod strømmen og satser på helt unikke oplevelser og kvalitet i indhold og overnatning, når vi kombinerer et tætpakket program med alsidig aktivitet, spændende historie og unik kultur.

Hvis du foretrækker, at være moderat aktiv og nysgerrigt opsøgende på din oversøiske rundrejse fremfor at opleve gennem busruder, så er dette markedets absolut bedste "Vietnam — syd til nord"-tur!

Turen varer 19 dage og er en grad 2-3.

Læs mere om turen her SE MERE
Vietnam - Kulturel rundrejse i Nordvietnam

Kom med på en speciel rejse, hvor vi kommer helt tæt på et alsidigt Nordvietnam fra historisk storby, til landsbyidyl og farverige bjergstammer.

Vi overnatter i landsby-stolpehuse uden for Hanoi og hos bjergstammer på grænsen til Kina, bungalows på Topas Ecolodge i 1000 meters højde og en junke i Halong Bugten. Oplev verdenskendt mad fra det ægte vietnamesiske køkken, når vi spiser middag hjemme hos en privat familie, nyder god street food og undervises på kokkeskole.

Turen varer 15 dage og er en grad 2.

Læs mere om turen her
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig