Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

E-bike / Elcykel - HRCS


Elcykler eller E-Bikes, som de populært kaldes, er blevet et seriøst produkt, som man spår en stor fremtid, ikke mindst som et alternativ til biltrafik. I Topas Travel har vi nøje fulgt udviklingen, og vi mener nu at tiden og kvaliteten af el cyklerne er moden til at introducere el cyklerne på flere cykerejser i Europa. Der vil i begrænset omfang være mulighed for at leje en E-Bike (kapaciteten er ca. 2 stk. E-Bikes pr. afgang).

Leje af E-Bikes kan være interessant:

- For dem, der har svært ved at følge med ægte-/ eller rejsefællen.
- For dem, der måske bare ikke har lyst til at arbejde hårdt op af bakkerne.
- For dem, der er nysgerrige og gerne vil afprøve denne nye spændende mulighed.

Det er vigtigt at fastslå, at dit valg af elcykel på ingen måde vil hæmme andre deltageres cykeludfoldelser — snarere tværtimod. Der vil altså fortsat være rige og ubegrænsede muligheder for dem, der på vores almindelige sportscykler eller racercykler vil udfordres på deres eget niveau. Vores turleder vil naturligvis give en grundig instruktion til E-Biken, og være behjælpelig med opladning etc.

Fakta om E-Bikes/elcykler:
En E-Bike er på ingen måde en "knallert", men en cykel, hvor du får hjælp efter behov — ved at slå el motoren til eller fra. Man skal altså aktivt cykle, selvom motoren er slået til. Man kan også slå motoren helt fra, spare på strømmen og derved øge rækkevidden. Hvis man kører tør for strøm, kan man altså cykle almindeligt på cyklen. Når cyklen når en hastighed af ca. 25 km/timen, slår elmotoren automatisk fra.

Teknisk info: Elcykler larmer ikke, og deres udseende er stort set som almindelige cykler — se billede. Vi benytter nyere Wheeler eller Norco E-Bikes, med aluminiumsramme, affjedret forgaffel og navmotor. Gear systemet er Shimano 18 eller 21gear. Cyklen har en rækkevidde på ca. 45 km pr. opladning.

Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene.

Der leveres cykelhjelm på destinationen. Det er derfor valgfrit om du medbringer egen hjelm.

Du booker din e-bike på vores bookingside under cykelvalg. Bemærk at mulighed for e-bike kun bliver vist, hvis cyklen er tilgængelig. Lejepris på hele rejsen DKK. 1.295,- (leje for alm. sportscykel DKK.795,-).
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen:

Kroatien: Dalmatien - Sejlads og cykling, ref. HRCS - 8 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig