Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Sportscykel TREK


Vi cykler på gode sportscykler/ hybridcykler som typen "TREK Hybrid", TREK Marlins eller en lignende cykel af samme kvalitet, dvs. en modificeret mountainbike til kørsel på landevej og gode stier/underlag. Dvs. cyklen har almindeligt styr, almindelige relativt smalle dæk, som giver god fremdrift/godt rul i modsætning til brede/nubrede mountainbikedæk. Derudover har cyklerne håndbremser — ikke fodbremser, oftest skivebremser. Cyklerne har udvendige gear — oftest 21 gear.

BEMÆRK: Det er ikke vanskeligt at cykle på en mountainbike eller hybridcykel, men hvis man ikke har prøvet det før, så anbefaler vi kraftigt, at man enten låner eller lejer en mountainbike i Danmark inden turen, og får prøvet det, så man er bekendt med/tryg ved gearskifte og håndbremser på MTB. Der er ikke bagagebærer på cyklerne, så man kan evt. selv medbringe en lille og let rygsæk/rygpose. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

På alle cykeldagene deltager en lokal cykelguide og mekaniker udover vores dansktalende Topas turleder selvfølgelig. Derudover er der følgebil med på alle ture, så man kan få et lift/afkortet en tur, hvis man ønsker det.

Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) skal du selv medbringe dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på sportscyklen er ikke beregnet til clicksko. Vi anbefaler, at man cykler i "lukkede sko" (tennissko, løbesko eller lign.) fremfor sandaler.

VIGTIGT: Du skal medbringe din egen cykelhjelm.

Cyklen er inkluderet i rejsens pris på denne tur til Sri Lanka, ref. LKSL.

Det er ikke muligt, at medbringe egen cykel til denne tur.
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen:

Sri Lanka aktiv rundrejse med let cykling og vandring fra højlandet til det indiske Ocean, ref. LKSL - 19 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig