Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Sportscykel - Rali


Topas sportscyklen er en mellemklasse mountainbike, som er valgt på grund af den store fleksibilitet i form af en gearing der passer til både bakker og landevej, affjedret forgaffel til evt. lettere terrænkørsel og fleksible stelstørrelser der passer til både mænd og kvinder. Cyklen er robust og nem at betjene — både hvad angår gear og bremser. Cyklen egner sig godt til tourkørsel.

Teknisk info: Cyklen er en RALI Selva med alustel monteret med mountainbike dæk, affjedret forgaffel, mekaniske fælgbremser og 21 udvendige gear. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses så vidt muligt efter dit køn og din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Der kan ikke monteres cykeltasker på cyklen.

Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på sportscyklen er ikke beregnet til clicksko.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm.

Du booker din sportscykel på vores bookingside under cykelvalg. Bemærk at cyklen er inkluderet i rejsens pris.

Det er ikke muligt at medbringe egen cykel.
Printvenlig version
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig