Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Pakkeliste: Indonesien — Rundrejse med cykling og vandring på Bali og Java

Ref. IDBL
Vi har udarbejdet en pakkeliste som hjælp til vores gæster, når der skal pakkes til turen. Vi har udarbejdet en pakkeliste som hjælp til vores gæster, når der skal pakkes til turen. Pakkelisten indeholder nogle generelle informationer om vores cykelture, samt hvad det er godt at medbringe på den enkelte tur.

Pakkelisten skal opfattes som en vejledning til, hvad man KAN medbringe til turen, og ikke som en liste over ting, som SKAL medbringes på turen. Hvad deltagere på en tur pakker af tøj, såvel til cykling som til afslapning, er lige så forskelligt som antallet af deltagere på turen. Vores erfaring er imidlertid, at de nævnte ting er gode at medbringe.
Printvenlig version
Regler for bagage

Af hensyn til flyvesikkerheden er der fastsat en grænse for, hvor meget den indcheckede bagage og håndbagagen må veje hos de forskellige flyselskaber. Information om antal kg i bagagen på din rejse vil blive opgivet på den personlige side "Min Topas Rejse" 60 dage før afrejse.

EU har vedtaget regler, der begrænser mængden af væske, som flypassagerer må medbringe i deres håndbagage:
- I håndbagagen er det kun tilladt at medbringe væsker eller flydende stoffer i beholdere, der maksimalt kan rumme 100 milliliter (én deciliter).
- Du må godt medbringe mere end én beholder i din håndbagage, men ikke flere end der kan være i en gennemsigtig, genlukkelig pose med et rumfang på én liter.

Ved sikkerhedseftersynet skal du fremvise de beholdere, du medbringer, som indeholder væsker eller væskeformige stoffer.

Visse væsker og væskeformige stoffer er undtaget fra EU’s regler. Det drejer sig f.eks. om medicin o. lign., som må medbringes til brug på rejsen i større kvanta end 100 milliliter. Du bør dog være forberedt på, at sikkerhedspersonalet kan forlange bevis for væskens ægthed.

Du må i øvrigt ikke medbringe skarpe genstande, såsom lommeknive, strikkepinde, neglesakse o. lign. i håndbagagen. Sådanne genstande pakkes i stedet i den indcheckede bagage.
Bagage på turen

Du skal ikke transportere din bagage på cyklen, så du kan pakke din bagage i en kuffert eller hvad du ellers ønsker.
Vi anbefaler desuden at medbringe en lille dagstursrygsæk, som kan bruges som håndbagage på flyrejsen og undervejs på rejsen på diverse ture og ekskursioner. I håndbagagen på flyrejsen er det altid en god idé at have lidt "nødtøj" såfremt bagagen, hvad sjældent sker, skulle være forsinket i lufthavnen.
Klima

Tropisk klima. Regnen falder især fra december til februar.
Dagtemperaturer mellem 28-32 grader. Nattemperaturer ned til ca. 22 grader.
Tøj og fodtøj

  En trøje eller jakke til og fra lufthavnen, samt på bestigningen af Ijen vulkanen på Java. Du kan samtidig have brug for dette ved aircondition i fly og i busser.
  Medbring gerne noget let, løsthængende tøj.
  Cykelbukser og evt. cykelhandsker
  Vandre skjorte/t-shirt
  Lette lange bukser/kjoler (godt når mørket falder på, og der måske kommer enkelte myg) samt på vandreturene.
  Sportsko er dækkende til cykeldelen. Vandresko eller lette vandrestøvler anbefales til vandreturene.
  Sanddaler eller klipklapper

Cykeludstyr

Cykelhjelm forefindes på stedet, og Topas anbefaler at du bærer cykelhjelm på cykelturene.
Mod solen

  Hat eller kasket
  Gode solbriller
  Solcreme og læbepomade med høj faktor
  Let langærmet skjorte
Diverse

  Pas, valuta, sygesikringsbevis og rejsedokumenter (Vær opmærksom på, at visse lande kræver, at dit pas skal være gyldigt i mindst ½ år efter afrejse fra Danmark).
  Medbring en kopi af billedsiden i passet.
  Medicin til eget brug inkl. plaster og andet førstehjælp
  Alkoholgel til håndvask før picniclunch (kan købes på apoteket eller hos Matas)
  Vådservietter
  Håndklæde
  Myggebalsam
  Ørepropper
  Lommelygte eller pandelampe af god kvalitet. Bedst med pandelampe (til vulkan turen).
  badesko
  Snorkle udstyr (maske, snorkel, finner/svømmefødder) — kan evt. lejes på turen, men vi anbefaler at du medbringer dit eget udstyr, hvis du har det.
Helbred

Medicin o. lign. skal medbringes af den enkelte til eget forbrug. Vi medbringer en førstehjælpstaske til brug i nødsituationer. Er der medikamenter, du bruger regelmæssigt, sørg da for at medbringe rigeligt til hele turen.
Turlederen

Der påhviler lederen et stort ansvar ved at føre en gruppe mennesker på en cykeltur. Vi håber derfor, at hver enkelt deltager vil hjælpe og respektere lederen. Det er vigtigt at huske, at selvom den tekniske succes afhænger af vore forberedelser, vil den endelige vellykkede gennemførelse afhænge af din egen entusiasme og samarbejdsvilje.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig