Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Udvikling af Topas ture og rejser - Pionérture


Topas Travel har altid prioriteret selv at udvikle og lave vores ture fra A til Z — lige fra idé over research til gennemførelse af turene med Topas turledere ude på alverdens destinationer og spændende rejsemål — fremfor at købe "færdigpakker" af lokale turoperatører. Topas bruger således mange kræfter og ressourcer på til stadighed at udvikle nye spændende ture til vores program, som efterspørges af vores kunder. Første fase er at udvælge en potentiel Topas destination, på baggrund af de muligheder destinationen har, for at kunne lave en varieret, indholdsrig, aktiv rejse, hvor man får en række flotte naturoplevelser på især vandre- og cykelture. Forløbet for udviklingen af en ny tur kan variere, men oftest har vi en Topas medarbejder ude på destinationen, der ud fra idéoplæg, vil vandre og cykle udvalgte ture, og herefter beskriver og vurderer disse mhp. sværhedsgrader, oplevelsesgrad m.m. Ligeledes bliver det prioriteret at finde de rigtige overnatningssteder til grupperne, dvs. oftest mindre familieejede/drevne hoteller, der opfylder vores ønsker om den rette beliggenhed i forhold til aktiviteter, stemning, intimitet m.m.

Der er mange hensyn og parametre at tage hensyn til, når vi skal udvikle og "komponere" en ny tur. F.eks. længden af turen, fordelingen af aktive indslag (cykel & vandring) og kulturelle indslag (templer, pagoder m.m.), transporttider, overnatningssteder, udvalg af spisesteder og meget andet. Ved udvikling af en ny tur bestræber vi os på at finde "det allerbedste" destinationen kan byde på, oftest oplevelser som ikke er beskrevet i "Lonely Planet" og andre rejsebøger. I søgen efter disse unikke steder, oplevelser m.m. må vi også forkaste og fravælge en masse, som simpelthen ikke "er godt nok", men det jo også i høj grad det udvikling går ud på, og som berettiger Topas Travels eksistens som seriøs rejseudbyder af adventure ture worldwide.

Uanset hvor godt en tur er udviklet og testet, så er det altid den første afgang med deltagere - Pionérturen, at turen skal stå sin prøve. Er deltagerne ligeså begejstrede for turen som vores udvikler, og holder de estimerede vandre- og cykeltider for gruppen, også når den udfordres af vejrliget m.m.?
Printvenlig version
Pionérture.

Topas Travel vil nu genindføre Pionérturene i vores program. Det vil sige, at første gang en tur skal gennemføres med deltagere, er turen per definition en Pionértur. Turen er stadigvæk udviklet og testet i de fleste detaljer, men det er nu, at lokale transportfirmaer, hotelejere, lokal guides m.m. skal bevise deres værd, og levere varen som aftalt for en hel gruppe in action. Turlederen vil i samråd med deltagerne sidst på turen evaluere turen, og "fintune" den i detaljerne mhp fremtidige afgange. Bemærk, at vores ture generelt er så gennemarbejdede, at det typisk vil være småting, nuancer i turen, der skal justeres, såsom tidsplaner for aktiviteter, afgangstider m.m. Mindre ting, der uden problemer kan implementeres i næste tur, der evt. allerede afvikles umiddelbart i forlængelse af Pionérturen.
Deltagere på Topas Pionérture.

Det er nok en fordel, at have rejst med Topas tidligere, men principielt er alle velkomne til, at tilmelde sig en Topas Pionértur. Den eneste forudsætning er blot, at der ruller eventyrblod i årene, at man deltager på turen med åbent sind, og meget gerne bidrager med konstruktiv feedback mhp forædling og forbedring af de fremtidige ture på destinationen.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig