Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Støt Nepal i en svær tid


Det voldsomme jordskælv i Nepal har bragt landet i en forfærdelig situation. Mange mennesker har mistet livet og endnu flere har mistet ALT hvad de ejer og står uden tag over hovedet. Vores tanker går i disse dage til alle de mange ofre for jordskælvet og vores gode samarbejdspartnere og venner i landet.
Printvenlig version
Vores samarbejdspartnere i Nepal

Vi har været i kontakt med vores lokale samarbejdspartner i Nepal, Karma Sherpa Lama. Han og hans store stab af ansatte er heldigvis alle sluppet fra katastrofen med livet i behold, men mange står tilbage i en forfærdelig situation, hvor de har mistet ALT andet.
Portræt af Karma Sherpa Lama

Vi kan oplyse, at Topas ingen grupper havde i Nepal under jordskælvet.
Mange gode initiativer

Efter de tragiske omstændigheder står Nepal nu overfor et nærmest umuligt genopbygningsarbejde. Mange frivillige knokler for at støtte redningsarbejdet og hjælpe sårede og overlevende efter jordskælvet.

Blandt de mange gode initiativer har vi kontakt til en gruppe ambulancebehandlere, som på eget initiativ er taget til Nepal for at assistere under katastrofen. De er taget af sted for at slutte sig til en Australsk Organisation, der har samlet sygeplejersker fra hele verden til at hjælpe i Nepal. Sammen med dem vil de forestå triage og behandling af lettere- og middel tilskadekomne nepalesere, der ikke selv har råd til eller mulighed for dette. Endvidere vil de medbringe telte, presenninger og reb for at kunne give nogle af de mange hjemløse nepalesere ly mod regnen og den kommende monsun.

Det gode initiativ drives af egenbetaling og donationer. Vi har valgt at donere 10.000 kr. og har desuden skabt kontakt til Smukfest Skanderborg, som vil bidrage med telte.
Hjælp med at støtte Nepal

Der findes flere muligheder for at give bidrag og støtte til katastroferamte Nepal. Vi har valgt at støtte hjælpearbejdet via Røde Kors indsamlingen med 30.000 kr. Vi vil gerne opfordre dig til at give, hvad støtte du nu kan - ethvert bidrag er en hjælp. Vær med til at gøre en forskel for nepaleserne.

Støt Nepal nu!
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig