Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Mountainbike - Ideal Traxer


Topas mountainbiken er 26 eller 27,5 tommer med 27 eller 30 gear, affjedret forgaffel. Cyklen findes i forskellige størrelser der passer både kvinder og mænd.

Teknisk info: Cyklen er en Ideal Traxer eller tilsvarende med alustel og monteret med mountainbike dæk, affjedret forgaffel der kan låses med lock out betjent fra styret og hydrauliske skivebremser. Udstyret er Shimano Deore og XT. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Der er ikke bagagebærer på cyklen.

Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turlederen vil være behjælpelig med at montere dine pedaler. Standardpedalerne på cyklen er ikke beregnet til clicksko.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm.

På vores rejser til Korsika (FRCM) vil det være muligt (i begrænset omfang) at medbringe egen cykel, hvilket betales ved check-in i lufthavnen. Vi anbefaler, at man pakker cyklen i en speciel cykeltransporttaske til flyrejsen.
Bemærk hvis du ønsker at medbringe egen cykel, skal dette forudbestilles gennem Topas før afrejse. Kontakt os gerne for yderligere information.
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen:

Frankrig - Korsika - Vandring, mountainbike og havkajak, ref. FRCM - 8 dage
Italien - Trekking i Dolomitterne, Mountainbike på Cansiglio Sletten og Havkajak i Venedig, ref. ITDV - 8 dage
Andalusien Cykelferie - Fra Sevilla til Granada, ref. ESSG - 8 dage
Portugal Cykelferie - Portugal Cykelferie - På cykel fra Lissabon til Kap Skt. Vicente, ref. PTLS - 8 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig