Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Job ved Topas


Topas søger hvert år et antal nye turledere til den kommende sæson. Ud over jobbet som turleder vil andre jobs ved Topas også blive annonceret her på siden.
Printvenlig version
Cykel- eller vandreturleder hos Topas i sæsonen 2018/2019

Er du vild med at cykle eller vandre?
Og drømmer du om at vise andre vejen til verdens store og flotte naturoplevelser?
Så søg jobbet som turleder hos Topas Travel.

Topas Travel har i mere end 40 år arrangeret aktive rejser i hele verden. Vi har til den kommende sæson brug for nye turledere til både cykel- og vandreture. Da vi har flere og flere cykelture på programmet, søger vi som noget nyt specifikt turledere med cykelerfaring og som har tekniske færdigheder til bl.a. at justere bremser og gear. Fælles for begge typer af turledere er, at du som udgangspunkt bliver ansat som "freelance" - dvs. at du er ansat fra tur til tur primært i sommermånederne.

Din rolle som turleder bliver først og fremmest at stå for den praktiske del af turen. Din primære opgave er bl.a. at forklare om ruten og sørge for, at alle deltagere kommer sikkert frem til bestemmelsesstedet, samt at sikre at samarbejdet med de lokale partnere fungerer godt. Vi går ud fra, at du har lyst til at sætte dig ind i stedets historie, kultur og andre særegne træk. Dernæst er det mindst lige så vigtigt, at du formår at dele både din viden og begejstring for destinationen, så du kan være med til at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hos Topas Travel ønsker vi turledere, som har begge ben plantet på jorden med situationsfornemmelse og et godt menneskekendskab. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med at rejse og enten har cykel- eller vandreerfaring. Derudover søger vi engagerede turledere, som har en evne til at holde hovedet koldt i uventede situationer. For at komme i betragtning til jobbet skal du med andre ord opfylde nogle af nedenstående kriterier:
 • Du skal være åben og positiv overfor nye udfordringer
 • Du skal have lyst til at tilrettelægge, organisere og afvikle ture
 • Du har erfaring med vandring og/eller cykling. Som cykelturleder har du generel teknisk viden - måske er du endda
  cykelmekaniker
 • Du taler godt engelsk og har måske kendskab til fransk, spansk eller italiensk
 • Du er indstillet på at være i udlandet gennem længere perioder
  (min. 6 sammenhængende uger i sommerperioden 2018)
 • Du har en teoretisk eller anden uddannelse bag dig eller er måske stadig studerende
 • Du har lyst til at kommunikere med alle slags aktive mennesker

Efter ansøgningsfristen inviterer vi udvalgte kandidater til aspirantdage 17. - 18. april 2018. Når du søger jobbet, vil vi derfor bede dig om at reservere disse datoer.

Nyansatte turledere kommer igennem to dages introforløb på hovedkontoret, hvor vi sikrer os, at du er klædt godt på til opgaven. Dernæst læres du grundigt op af en erfaren turleder på destinationen.

Hvis du tror, at du og Topas kan få gensidig gavn af et samarbejde, så send din skriftlige ansøgning med relevante oplysninger til: mi@topas.dk eller per post til Topas Travel, Bakkelyvej 2, 8680 Ry, att. Mie Riis.
Skriv venligst "Turlederansøgning" "vandring" og/eller "cykling" og dit navn i emnefelt

Ansøgninger til sæsonen 2018/2019, modtages i perioden 4. januar til 17. marts 2018.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig