Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Sportscykel - Stevens Strada 800


Topas sportscyklen er en let og nem at betjene — både hvad angår gear og bremser og er valgt på grund af den store fleksibilitet i form af en gearing der passer til bjergkørsel og fleksible stelstørrelser der passer til både mænd og kvinder. Cyklen egner sig godt til både tourkørsel og decideret bjergkørsel.

Teknisk info: Cyklen er en Stevens Strada 800. Den har to stærke håndbremser: Shimano skivebremser. Shimano 105 2x11 gear med kompakt krank. 10,5 kg. Allround dæk der givet den optimale komfort. Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

På hver cykel er der under sadlen monteret taske på 1,5 til 2,0 liter med Klick Fix system. Der er monteret flaskeholder og støttefod. Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene.
Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm og drikkeflaske(r)

Du booker din sportscykel på vores bookingside under cykelvalg.

På turen Spanien - Mallorca - Bike and Hike, ref. ESBH, er cykelleje inkluderet i rejsens pris.

Det er muligt at medbringe egen cykel ved selv at stå for al booking og betaling hos flyselskabet. Vi anbefaler, at man pakker cyklen i speciel cykeltransporttaske til flyrejsen.
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen

Spanien - Mallorca Bike & Hike - Kombineret cykel og vandreferie, ref. ESBH - 8 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig