Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil


Racercykel - Stevens Arcials


Topas racercyklen er en topklasse carboncykel, som giver den optimale cykeloplevelse. Cyklen egner sig til både tourkørsel og i særdeleshed til decideret bjergkørsel. Der vil i begrænset omfang være mulighed for at leje en racercykel.

Teknisk info: Cyklen er en Stevens Arcials, med carbonstel og optimeret forgaffel. Cyklen er gearet specielt til bjergkørsel. Komplet Shimano Ultegra 2x11 gearsystem. Aero-carbongaffel med tapered steerer og Direct Mount-Bremser. 7,9 kg uden pedaler.
Størrelsen på din udleverede cykel tilpasses efter din højde i cm., som du opgiver på bookingformularen.

På hver cykel er der foruden pumpe, monteret taske under sadlen med dækjern og slange. Vi anbefaler at du medbringer en lille rygsæk til de ting du kan få brug for i løbet af dagsturene. Det er ikke muligt at få monteret nogen form for bagagebærer på cyklen.
Hvis du ønsker at bruge clicksko (SPD eller LOOK) anbefaler vi at du selv medbringer dine pedaler. Du kan på denne måde være sikker på at indstillingerne passer dig. Turleder og mekaniker vil være behjælpelig med at montere dine pedaler.

Du skal medbringe din egen cykelhjelm.

Du booker din racercykel på vores bookingside under cykelvalg. Bemærk at mulighed for racercykel kun bliver vist, hvis cyklen er tilgængelig.
Lejepris på turen Spanien - Mallorca - Bike and Hike, ref. ESBH DKK 550,-.

Det er muligt (i begrænset omfang) at medbringe egen cykel, hvilket betales ved check-in i lufthavnen. Vi anbefaler, at man pakker cyklen i en speciel cykeltransporttaske til flyrejsen.
Bemærk venligst at dette skal forudbestilles gennem Topas før afrejse. Kontakt os gerne for yderligere information.
Printvenlig version
Denne cykel tilbydes på rejsen

Spanien - Mallorca Bike & Hike - Kombineret cykel og vandreferie, ref. ESBH - 8 dage
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig