Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Hoteller i Grønland


Indkvartering i Grønland kan både være 4 stjernet og lettere primitiv. Også i én og samme rejse. De fleste byer har hoteller, men nogle enkelte har ikke. Se forneden et udpluk at de indkvarteringsmuligheder vi gør brug af. Der er mange flere og vi vil altid bestræbe os på, at finde den helt rigtige indkvarteringsform til din rejse.
Printvenlig version
Hotel Arctic - Ilulissat

Hotel Arctic er ligeledes flot placeret med en pragtfuld udsigt over byen, havnen og Isfjeldsbanken i fjordmundingen. Fra havnen er der dagen igennem en livlig trafik af joller og skibe, der hjembringer fisk til byens indhandlingssteder. Hotellet har mange værelser i en række forskellige kategorier, således at alle kan få den ønskede standard. På hotellet er 2 spisesteder, hhv. Restaurant Ulo og Café Ferdinand. Restauranten har gourmetkøkken og Caféen er det mere enkle alternativ dertil. Hotellet er placeret lidt ovenfor byen på vejen ud mod lufthavnen, og har sin egen shuttle service til bycentrum, der er gratis for hotellets gæster. Med sin beliggenhed langt nord for Polarcirklen og med udsigt til de allerstørste isfjelde lever hotellet til fulde op til sit navn — Hotel Arctic.
Hotel Icefiord - Ilulissat

Placeret i vandkanten til Diskobugten ganske tæt på isfjordsmundingen, hvor alle 30 værelser med selvfølgelighed har havudsigt, giver navnet næsten sig selv — Hotel Icefiord. Udover sin unikke beliggenhed ved vandet, er Hotel Icefiord også centralt placeret i forhold til vandreture til den gamle boplads Sermermiut, samt "Gul vandre rute" til Isfjorden, ligesom man har Ilulissat Museum, Kirkebugten og bycentrum indenfor kort gåafstand. Hotel Icefiord er med rette kendt for en hyggelig og uhøjtidelig stemning, og stort engagement fra personalet der leverer service på et højt niveau. Fra hotellets restaurant, bar og terrasse er der panorama udsigt til Diskobugten med Diskoøen og Arveprinsens Ejlande i horisonten.
Glacier Lodge Eqi

Langt ude i den grønlandske ødemark ligger vildmarkshotellet — Glacier Lodge Eqi. Med fjeldlandskab som baggrund, Eqi bræen som forgrund og Indlandsisen i horisonten, ligger alle lodgens 14 hytter unikt placeret, og har optimeret panorama udsigt til bræen fra såvel hytten som terrassen. For overnattende gæster i Glacier Lodge Eqi er alle måltider inkluderet i opholdet, og de nydes i Café Victor. I tilknytning hertil, er vandskyllende toiletter og brusebad. Lodgens 4 Comfort hytter har eget bad & toilet. De 10 standard hytter benytter wc og badefaciliteter ved Café Victor. Vandet i Eqi kommer fra en drikkevands sø oppe i fjeldet, og elektriciteten genereres via solpaneler, eller generator om nødvendigt.
Ilimanaq Lodge

Lodgen udgøres af 15 nye arkitekttegnede hytter, der alle ligger i bygdens nordlige udkant — helt ned til havet. Hytterne er veludstyrede og meget smagsfuldt indrettet. Fra hytterne og deres private terrasser, er der vid udsigt over Diskobugten med Diskoøens "skyline" som horisont i vest. Udsigten beriges til tider med isfjelde og hvaler. Alle hytter har eget bad & toilet, samt elektricitet og opvarmning leveret af solpaneler. I bygden er der en lille butik, samt restauranten, der er indrettet i et af de renoverede historiske huse. Her tryller de professionelle kokke med det de selv kalder "verdens bedste råvarer", hvoraf en betydelig del bliver indhandlet direkte af bygdens fangere & fiskere.
Hotel Disko - Qeqertarsuaq

Hotel Disko ligger placeret i byens hyggelige centrum i 5 forskellige bygninger tæt på hinanden. Et af dem er den gamle kolonibestyrerbolig, som også har navnet Hotel Disko. De 5 forskellige indkvarteringsbygninger har alle værelser med eget bad & toilet. Morgenmaden er inkluderet i prisen og serveres på den nærliggende Restaurant Nilak, hvor man også kan købe frokost og aftensmad.
Hotel Diskobay - Qasigiannguit

Byens hotel ligger flot placeret med udsigt over Diskobugten lige ved indsejlingen til byen. Fra hotellets terrasse kan man se Diskoøens høje basaltfjelde mere end 100 km væk, og om sommeren er det ikke ualmindeligt at spotte både pukkelhvaler og finhvaler ganske tæt på, ligesom store grundstødte isbjerge ofte dominerer udsigten. Hotellet har 14 lyse værelser og egen restaurant, hvor menuerne har udgangspunkt i friske grønlandske råvarer. Personalet er alle lokale fastboende, der sætter en ære i, at gøre dit ferieophold til noget helt særligt.
Hotel Sømandshjemmet - Aasiaat

Hotel Sømandshjemmet i Aasiaat er et hyggeligt familiehotel med 48 værelser i 4 forskellige kategorier — Superior — standard PLUS — Standard, samt økonomi. De 3 første kategorier har eget bad & toilet på værelset. Økonomi kategorien har bad & toilet på gangen. Værelserne er fordelt mellem hovedbygningen og anneksbygningen som ligger ca. 75 m. fra hovedbygningen. På sømandshjemmet er der et cafeteria, der har åbent hele dagen. Sømandshjemmet er beliggende lige ved havnen i Aasiaat.
Hotel Hans Egede - Nuuk

Hotel Hans Egede (HHE) er et dejligt 4-stjernet hotel. Og det kan ikke ligge mere centralt. Når man omtaler centrum i byen, mener man HHE. Det 4-stjernede hotel lever op til alle internationale krav om stjernerne og danner rammerne om et godt og professionelt opholdt. Der er forskellige værelsestyper og i samme bygning er der 2 restauranter: Hereford Beefstouw og Sarfalik. Derudover har hotellet Skyline Bar, Massage, Fitness, konferencelokaler.

Lejligheder i Nuuk!
Er du ikke til hotel og gerne vil være lidt mere for dig, kan vi finde en lejlighed til dig. Der er flere muligheder og alt efter hvor du gerne vil bo i Nuuk, finder vi det selvfølgelig til dig. Lejlighederne er af forskellig størrelser, placeringer mm.
Polar Lodge - Kangerlussuaq

Polar Lodge - med Mt. Hassel i baggrunden - er et charmerende sted at bo. Det ligger blot 100 m fra lufthavnen og ligeledes med få minutters gang til supermarkedet. Det er et ideelt sted at bo for hurtigt at komme ud i naturen og er også velegnet til grupper og konferencer.

Antal værelser: 13 dobbeltværelser og 3 enkeltværelser (med fælles bad & toilet)
Morgenmad inkluderet: Ja
Hotel Kangerlussuaq

Kangerlussuaq Lufthavn drives af Grønlands Lufthavne, Mittarfeqarfiit, under Grønlands Selvstyre. I dag er lufthavnen en civil lufthavn, og i forlængelse af lufthavnsterminalen har Mittarfeqarfiit på få år skabt et velfungerende hotel og kursussted — Hotel Kangerlussuaq. I dag betjener lufthavnen i Kangerlussuaq 250.000 passagerer om året, hvor hotellet yder overnatninger til mange af dem.

Værelser: Hotellet har alle slags værelser, til næsten alle pristyper
Morgenmad inkluderet: Ja
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig