Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Hoteller i Sydgrønland

Printvenlig version
Hotel Kap Farvel - Nanortalik

Hotellets værelser har forskellige kategorier. 10 værelser med moderne faciliteter med eget bad/toilet of 10 ældre værelser med delte faciliteter.
Hotellet går op i personlig god service. Hotellet har opholdsstue, god restaurant, pub og billardstue.
Hotellets udsigt er fantastisk — med kig mod nord og de smukke dramatiske fjelde.
Der er Wi-Fi.
Hotel Qaqortoq**** - Qaqortoq

Centralt beliggende dejligt hotel, med front ned mod havnen og Julianehåb Fjord. Hotellet bærer præg af grønlandsk, internationalt, hyggelig og god forretningsmæssig stemning.
Hotellet har både en god restaurant med god udsigt nedover havnen og fjorden. Ligeledes er der en velbesøgt café, med lidt lettere retter og en god kop kaffe.
Alle værelser har eget bad/toilet, TV, kaffe/te-bakke, strygejern og bræt.
Der er Wi-Fi.
Hotel Narsaq - Narsaq

Hotellet i foden af Kvaneffjeldet, som er det fjeld, der kendetegner byen. . Værelserne er enten med eget bad/toilet eller med delte faciliteter. Til gæsterne i værelserne med fælles faciliteter, er der badekåbe og håndvask.
Hotellet har restaurant, hvor gode grønlandske retter kan nydes og senere en god lokal øl, i hotellets bar.
Der er Wi-Fi.
Hotel Narsarsuaq - Narsarsuaq

Hotel Narsarsuaq er det eneste hotel i lufthavnen. Der er både værelser med eget bad/toilet og værelser med, der deler bad/toilet med naboværelset. Værelserne er sparsomt udstyret, men funktionelle.
Hotellet har en restaurant, der kun er åbent om sommeren. Til gengæld er det god restaurant, der sætter en ære i at lave retter af lokale råvarer på et internationalt niveau.
Hotellets har også et cafeteria, hvis man er til mere simpelt hverdagskost.
Der er Wi-Fi i receptionsområdet.
Narsarsuaq Vandrehjem

Et fint vandrehjem, blot en halv kilometer fra lufthavnen beliggende i dejligt naturområde, med udsigt over fjorden og ikke langt til Blomsterdalen. Et rigtig godt alternativ til hotellet, hvis man ønsker at bo billigt og mere socialt. Værelserne har enten 4 eller 6 senge, i form af køjer. Fælles køkken og bad/toilet. Der er ligeledes vaskefaciliteter til tøj. Vandrerhjemmet er åbent fra maj til september og det er muligt at "campe" med sit telt ved siden af og kun gøre brug af fællesfaciliteter, mod et lille beløb.
Der er Wi-Fi.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig