Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ønsker du et tilbud på en skræddersyet rejse til Grønland, har du spørgsmål til vores anbefalede rejser eller til Grønland generelt, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi kan kontaktes på telefonen alle hverdage fra kl. 09.00 til 15.30. Eller send os en mail og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Ring til os på 7370 9339 eller send en mail til greenland@topas.dk

De bedste hilsner fra

Mette & Tina
Printvenlig version
Mette Lund Rørbæk

Siden barnsben har jeg rejst og med tiden er lysten kun blevet større, så ønsket om at beskæftige mig med rejsebranchen begyndte også ganske tidligt. Det er blevet til mange spændende rejseoplevelser og jeg bliver aldrig træt af nye eventyr og indtryk fra forskellige lande og kulturer.

Naturoplevelser har dog en særlig plads i mit hjerte og derfor er Grønland en unik destination for mig. Men Grønland har også andet at byde på end den fantastiske natur og jeg vil helt klart anbefale, at du skriver denne smukke ø på din liste over drømmerejser, hvis du ikke allerede har gjort det.

Jeg har siden 2006 arbejdet for Topas, primært i flyafdelingen samt events og marketing. Det sidste års tid har jeg desuden arbejdet for Topas' søsterselskab Diskoline og nu har jeg så den fornøjelse, at være med til at starte en helt ny afdeling op i Topas, nemlig individuelle rejser til Grønland.
Tina Ravn Lauritsen

Jeg er halv grønlandsk og halv dansk. Født og opvokset i Grønland og flyttede til Danmark i 1992 for at studere og har siden været i dejlige lille eventyrlige Danmark. Jeg elsker at bo her - og at sende rejsende op til "mit land" Grønland giver mening for mig.

Trods min passion for Grønland har jeg rejst noget ud i den smukke verden. Jeg er vild med andre kulturer, deres mad og ikke mindst natur. Jeg er helt og aldeles vild med Brasilien. Synes Europa har RIGTIG meget at byde på. Mangler at rejse lidt mere i Asien.

De sjoveste rejseoplevelser har jeg dog stadig fra rejser i Grønland. Fx da jeg var afsted med en gruppe kræsne sydkoreanere, der trods forsinkelser og aflysninger havde haft den bedste rejse nogensinde. Da jeg jagtede en isbjørn væk fra byen med snescooter. Da præsten snød mig i kortspil, mens vi ventede på forsinket fly i lufthavnen og meget mere. Jeg er i ny i Topas-regi, men "gammel" i Grønlands-rejsebranchen.
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig