Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Ilulissat - Udflugter på land


Det kan være en stille og rolig byrundtur, rundt i Ilulissat eller en lidt mere strabadserende vandring ud i naturen. Byrundturen varer et par timer og vandreturene varierer fra et par timer til 5 timer.
Sermermiut eller "gletscherfolkets sted" er en historisk boplads beliggende i yderkanten af Ilulissat lige ned til Isfjorden. På en guidet tur, vil man få indblik i den spændende historie og komme tilbage med en vide om bl.a. permafrost.
Printvenlig version
Guidet byrundtur, Ilulissat

Mange siger "Jamen, vi kan da selv gå rundt i byen". Ja, det kan man; men på denne guidet byvandring går vi et spadestik dybere. Vores Guidet Byvandring er en let genvej til god viden og finurlige historier.
Ilulissat — Jakobshavn blev grundlagt i 1741, og er i dag Grønlands tredje største by med over 4500 indbyggere. Ilulissat betyder "Isfjelde".
Varighed: ca. 2 timer
Pris: kr. 250,-
Guidet gåtur til Sermermiut

Sermermiut eller "gletscherfolkets sted" er en historisk boplads beliggende i yderkanten af Ilulissat lige ned til Isfjorden. Her har de 3 hoved inuit kulturer hver især drevet jagt og fiskeri lige siden Saqqaq folket som de første kom til Grønland for ca. 4500 år siden, efterfulgt af hhv. Dorset og Thule folket. Få den fascinerende historie om disse seje naturfolk, i netop de omgivelser hvor de levede deres barske liv på godt og ondt.
Varighed: ca. 2 timer
Pris: kr. 250,-
Sermermiut og Inuit Gravene

På denne tur går vi i dybden med bopladsen Sermermiut, områdets 4000 årige lange historie og de forskellige inuitkulturers traditioner og skikke. Områdets naturlige skønhed sammen med de spændende historier, er bundet til at fascinere alle.
Varighed: ca. 3 timer
Pris: kr. 350,-
Vandretur langs isfjorden

Dette er den smukke vandretur hvor guiden tager dig med langs Isfjorden Kangia, vi kombinere alle vores Sermermiut ture og tilføjer en ekstra dimension når guiden fortæller om flora, fauna, geologi og ikke mindst historien om den allesteds nærværende is. Samtidig oplever vi, at mange finder en tryghed i at have en guide med på tur, de første gange man skal vandre i det grønlandske fjeld.
Varighed: ca. 5 timer
Pris: kr. 450,-
Slædehundebesøg

På denne udflugt inviterer vi dig med til fodringen af et spand hunde hvor der må ses, føles, røres og ikke mindst høres når op til 20 hunde råber i kor. Hundeejeren vil demonstrere slæden, selerne, pisken og fortælle om livet som slædehund.
Varighed: 2 timer
Pris: kr. 250,-
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig