Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Ilulissat - Vinterudflugter


Vinter og Ilulissat er lig med hundeslæde. Ilulissat er Grønlands største slædehundedistrikt med ca. 4000 grønlandske slædehunde. Baglandet bag fjeldet "Akinaq" byder på flotte hundeslædeture. Et par håndfulde stærke slædehunde i vifteformation foran hundeslæden imens frostånden står knivskarpt i luften — det bliver ikke meget bedre!
Udover hundeslæde, er der nordlys, klar stjernehimmel, masser af sne og frisk og klar luft, som gør Ilulissat området til en fantastisk vinterdestination.
Printvenlig version
Hundeslædetur (sværhedsgrad: 2 á 5)

Hundeslæden er et af de stærkeste ikoner for Grønland. En 2000 år lang tradition for Inuit. Ikke mange befordringsmidler har klaret en så lang periode. Og grundprincippet er stadig det samme som før vikingetiden. Nogle hunde i seler bundet til en simpelt konstrueret slæde i træ. Oplevelsen kan ikke forklares — den skal prøves.
Varighed: ca. 2 timer
Pris: kr. 995,-
Guidet nordlyssafari

På vinteraftener med klar himmel, forekommer det smukke nordlys over Ilulissat. Vi kører væk fra byens blændende lys og går ud hvor mørket er tættest. Din guide vil fortælle vidt og bredt om fænomenets opståen og give tips og tricks til, hvordan du får de bedste billeder af farvernes vandring over nattehimlen.
Varighed: ca. 2 timer
Pris: kr. 250,-
Inuit Legends - Sagn og Myter

Du bydes velkommen i vores tørvehytte på fjeldet, hvor du kan pakke dig ind i skind og tæpper fra den grønlandske fauna. Vores guide vil introducere dig til de sagn og myter, som er blevet fortalt gennem generationer og i vintermånederne holder vi løbende øje med om nordlyset danser over himlen uden for.
Varighed: ca. 3 timer
Pris: kr. 500,- (inkl. grønlandsk kaffe, alkohol)
Guidet vandretur med snesko

På grund af det snedækkede vinterlandskab, kan det være svært at udforske verdensarvsområdet i løbet af vinteren. Markeringer på de længere vandreruter er ofte dækket af sne. Men med en lokal guide og snesko bliver det lettere.
Varighed: ca. 4 timer
Pris: 450,-
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig