Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Din drømmerejse til Grønland


Tag til fantastiske Grønland med Topas. Vi har lavet et udvalg af rejser, som vi gerne vil anbefale til dig.
Men vi kan også skræddersy en rejse til dig, præcis som du drømmer om.

Kort sagt, vi kan lave alle typer rejser til alle destinationer i Grønland og vi glæder os til at høre fra dig.
Printvenlig version
Unik rundrejse i Diskobugten

9 DAGE / 8 NÆTTER :

En enestående nyhed, hvor både den helt nye Ilimanaq Lodge og den meget efterspurgte Glacier Lodge Eqi er med. Den ene med beliggenhed i en lille bygd og den anden i ødemarken. Omdrejningspunktet i Ilulissat og den verdensberømte Ilulissat Isfjord.
NYHED! Ilulissat & Ilimanaq Lodge

6 DAGE / 5 NÆTTER :

I Ilimanaq er der 15 nye hytter, der danner rammen om Ilimanaq Lodge. Alle hytter med en beliggenhed man sjældent glemmer; ud til Diskobugten og de enorme isbjerge. Denne lodge vil i sommermånederne skabe liv og arbejdskraft for de 50 borgere, der er i Ilimanaq. Velkommen til Ilulissat & Ilimanaq Lodge.
Diskoøen, isbjerge & Eqi Gletsjer

9 DAGE / 8 NÆTTER :

En rundrejse, hvor is er overskriften. Begyndende med smukke Qeqertarsuaq (Disko-øen) - det eneste sted i Grønland, hvor det er muligt at køre på hundeslæde om sommeren. Du kommer til at se alle former for is på denne rejse. Glacier Lodge Eqi er en unik og svært tilgængelig destination (ofte udsolgt) i Grønland. Hyttesamfundet har en beliggenhed med ansigt ud til en kælvende gletsjer – blot 80km og 3-5 timers sejlads nord for Ilulissat.
Verdensarv & Varme kilder

8 DAGE / 7 NÆTTER :

Grønland er ikke bare hundeslæde og isbjerge. Grønland er også landbrugskultur, vikingehistorie og m.m. Fællesnævneren for al dette er, at det hele er i Grønland og at det alt sammen er vanvittig smukt og kontrastrigt.

Der er 1073 specielt anerkendte ”Verdensarvsliste-steder” i verden. Listen omfatter bl.a. steder som Great Barrier Reef, pyramiderne i Egypten og Stevns Klint. Nu er ”Kujataa Greenland” (Sydgrønland) også optaget på denne fine liste. Det vil vi i denne tur fokusere på, sammen med noget så lækkert som at bade i varme kilder.
Hundeslæde & Nordlys i Ilulissat

6 DAGE / 5 NÆTTER :

Der er fire årstider i Grønland, men vinteren er klart den længste årstid. Vinter i Grønland er lig med sne, is, nordlys, frost, frisk luft og hundeslæde. Solen i Ilulissat er kommet tilbage fra sit vinterhi, men kulden har stadig sit tag.
Nuuk & Ilulissat

10 DAGE / 9 NÆTTER :

Denne rejse er for dig, der har et ønske om at kombinere Nuuk og Ilulissat, enten for at besøge familie, venner eller bekendte i Nuuk, eller være på egen hånd i Nuuk, for bagefter at sejle langs vestkysten op til Ilulissat og den smukke Diskobugt.

På vej op langs kysten med det dejlige skib; Sarfaq Ittuk, kommer du til at se flere byer og masser af smuk og varieret natur. Ombord er der en skibsguide (juni-juli-august), som holder foredrag og byrundture undervejs.
 

Topas Travel l Bakkelyvej 2 l 8680 Ry l Denmark l CVR: 17630008 l Telefon (+45) 8689 3622

Topas er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening l Tilsluttet rejsegarantifonden, reg. nr. 899
Når du bestiller en Topasrejse kan du betale med disse kort

Webdesign & CMS by MCB

Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig