Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Topas Ecolodge - Vietnam


Beliggende fjernt fra resten af verden højt oppe på en bjergtop i Nordvietnam er Topas Ecolodge blevet anerkendt på listen "Unique Lodges of the World by National Geographic"
Printvenlig version
National Geographic hædrer Topas Ecolodge


National Geografic har tidligere udnævnt Topas Ecolodge som nummer ét på listen '21 places to stay if you care about the planet' og nu er lodgen, som den første i Vietnam, blevet hædret ved at komme på listen "Unique Lodges of the World by National Geographic"

Ejendommene på denne liste byder på et udvalg af særlige oplevelser, som giver deres gæster en sjælden mulighed for at udforske unikke verdensdele i et passende tempo.

National Geographic forklarer: "Disse ejendomme har betagende arkitektur og design, ufattelige udsigter, innovative bæredygtige løsninger og et fremragende køkken, alle i komfortable og smukke omgivelser".

Godt gemt af vejen for turisterne i byen Sapa er Topas Ecolodge det ideelle sted for dig, som gerne vil opleve de lokale kulturer og flotte landskaber, som gør dette område til et af Vietnams mest betagende destinationer.

"Fra begyndelsen har vi arbejdet hårdt for at sikre en unik oplevelse for naturelskere, så at blive anerkendt af en offentlighed, som fokuserer på det bedste af den naturlige verden, er en stor ære" udtaler Asger Køppen, tidligere lodge manager og nu chef for Topas i Vietnam.
Bæredygtig turisme på Topas Ecolodge


Topas Ecolodge er en naturskøn oase beliggende i Hoang Lien National Park på en bjergtop i Nordvietnam med en spektakulær 360 graders panoramaudsigt.

Her er miljøvenlige principper og social ansvarlighed grundlagt i samarbejde med en lokal familie, Danida og Den Danske Ambassade i Vietnam. Lodgen er et glimrende eksempel på bæredygtig turisme som områdets største arbejdsplads og uddannelsessted for den lokale befolkning. Partnerskaber med økologiske landmænd, anvendelse af lokale råvarer samt støtte til lokale skoler i området er andre gode eksempler på bæredygtigheden.

I 2017 åbnede også en bæredygtig pool på Topas Ecolodge. Vandet opvarmes af et miljøvenligt system, der bruger 85% mindre energi end standardteknologi og poolen har tilmed en af de smukkeste og mest fantastiske udsigter over de omkringliggende bjerge og rismarker i Sapadalen.

Derudover kan du benytte dig af spaafdelingen, som byder på forskellige behandlinger af traditionelle Red Dao urtebade og massage. Her kan du nyde den ultimative selvforkælelse efter en aktiv dag i naturen med vandring og besøg i de lokale etniske landsbyer i området.
Mødet med naturen og lokalbefolkningen


Lokale guider fra Topas tager lodgens gæster med ud på vandring i bjergene og mødes med de lokale bjergstammer, heriblandt de etniske minoriteter Hmong og Red Dao. Området kan opleves yderligere på mountain bikes, som frit kan benyttes af både børn og voksne på lodgen.
Smagen af Vietnam


Topas Ecolodge tilbyder gæsterne en kulinarisk oplevelse i den stilfulde restaurant bygning. Under kyndig ledelse af den danske kok Sune Jørgensen tilberedes maden med klassiske vietnamesiske ingredienser og gæsterne kan se frem til en menu på niveau med de smukke omgivelser.
Vil du gerne opleve Topas Ecolodge?

Vi anbefaler dig følgende rejser, som alle inkluderer et ophold på den populære lodge.

Se mere om Topas Ecolodge i Vietnam her.
Vietnam - Syd til Nord med cykling og vandring

Aktiv rundrejse fra Sydvietnam til Nordvietnam med alsidige aktiviteter, hvor vi bl.a. tager på vandreture, cykelture og ror i kajak. En skøn 19 dages aktive rejse med vandring, natur, kultur og historie på programmet samt et fantastisk ophold på Topas Ecolodge med enestående trekking i området. Tag med og oplev Mekong deltaet, de hvide strande ved Hoi An, Halongbugten, Topas Ecolodge i Sapadalen, den smukke ø Cat Ba og Vietnams hovedstad Hanoi.

Turen varer i alt 19 dage og er en grad 3.

Vandreferie i Vietnam, Syd til Nord med vandring og cykling
Vietnam Adventure - Trekking, mountainbike og havkajak

Multiaktivitetsrejse i det nordlige Vietnam i det smukke, bjergrige område omkring Sapa. På denne aktive rejse drager vi ud på en vandretur i Indokinas højeste bjergegennem øde minoritetslandsbyer. Cykelturen på mountainbike foregår i Red River deltaet i Lao Cai området. Den smukke Halong Bay med de karakteristiske limstensøer og laguner udforskes på vores kajaktur.
Turen varer i alt 15 dage og er en grad 3-4.

Vandreferie i Vietnam, Trekking, mountainbike og havkajak.
Nordvietnam — Kulturel rundrejse blandt bjergstammer, Halong Bugtens grønne øer og Hoi Ans hvide sandstrande

På denne rundrejse i Nordvietnam byder oplevelserne på alt fra Hanois travle byliv, ophold hos bjergstammer på grænsen til Kina, afslapning på Topas Ecolodge, cykling mellem små landsbyer, vandring i de smukke bjerge mod nord, besøg hos minoritetsfamilier til Hoi Ans hvide sandstrande.
Turen varer i alt 15 dage og er en grad 2.

Nordvietnam — Kulturel rundrejse blandt bjergstammer, Halong Bugtens grønne øer og Hoi Ans hvide sandstrande
Vietnam - Aktiv rundrejse fra Hanoi til Ho Chi Minh City

Vietnam gemmer på så mange naturoplevelser og fascinerende kulturelle møder, at vi til stadighed lader os overraske og betage påny. På denne aktive rundrejse fra Hanoi i nord til Ho Chi Minh City i syd er klassiske seværdigheder kombineret med ukendte perler fra den vietnamesiske hverdag og landets eksotiske natur.

Turen varer i alt 15 dage og er en grad 2.

Vietnam - Aktiv rundrejse fra Hanoi til Ho Chi Minh City
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig