Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Hvad er en pionertur?


Et fast indslag for modtagere af vort nyhedsbrev er vores meget søgte pionerture. Pionerture er nye ture, der udvikles på grundlag af input fra de turledere, som opholder sig rundt omkring i verden, samt de tilbagemeldinger vi modtager fra deltagerne i løbet af året.
Med udgangspunkt i disse tilbagemeldinger sender vi en gruppe afsted til det pågældende rejsemål. Turlederen skal forsøge at omsætte ideerne til en plan for nye ture. Ved hjælp af turlederen og deltagernes åbne sind og gåpåmod indhentes informationer til brug ved oprettelse af nye ture. De uvurderlige oplysninger, der fremkommer, når man snakker med de lokale, er også en vigtig hjælp ved det videre arbejde.
Hvis brug af lokal transport eller andre ting er nødvendig, laves der aftaler på stedet. Der bliver ikke altid lavet et udførligt dag til dag program, som ved vore ture i hovedprogrammet. Vi kalder turene for pionerture, hvilket betyder, at deltagerne må regne med at programmet for de enkelte dage ikke er helt fastlagt. Der vil i løbet af dagen blive improviseret. Til gengæld kan deltagerne aktivt supplere med ideer og forslag, der kan gøre turen til en spændende oplevelse.
Printvenlig version
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig