Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Klar til afgang på Cho Oyu Expeditionen


Der har været fart på siden vi kom hjem fra Aconcagua — og nu er vi klar. Lørdag morgen d. 17. Marts sættes kursen mod Nepal og Himalaya. Udstyrslisten er blevet tjekket igen og igen og det bliver med 120 kilos udstyr i lastrummer vi letter fra København. Reb, telte, mad, klatregrej og dun tøj i alle afskygninger fylder vores paksække. Flere kilo venter på at blive eftersendt. Det er nu overblikket skal holdes — og når sækkene åbnes i Kathmandu, vil tiden vise om det lykkes.

Siden hjemkomsten fra Argentina har det været en fin balance mellem at få restitueret og trænet. Vores fysiske velbefindende er nu som det skal være og den mentale indstilling er på plads. De planlagte ekstra kilo sidder solidt på sidebenene og de sidste småting er indkøbt. Fik et medlidende blik af kassedamen i Føtex forleden, da jeg smed 30 plader Rittersport på båndet. "Det er jo lørdag", var det eneste jeg lige kunne finde på at sige, hvilket fik hende til at slå blikket ned. Vi får brug for en del brændstof de kommende to måneder, og der skal købes en masse supplerende mad i Kathmandu. Med os fra Danmark har vi kun vores frysetørrede retter og føromtalte chokolade. Alt andet handles lokalt.

Der er sagt farvel og på gensyn til familie, venner og kollegaer ved Topas. Fokus kan nu endeligt rettes 110 % mod vores bestigning og vores mål. Det vi har arbejdet, planlagt og trænet mod det sidste år. Nu vil kun tiden vise, om det vil lykkes os at høste frugten af vores anstrengelser.

I bjergene er der ingen garantier — det ved vi. Men den skal have en skalle og vi glæder os til alle oplevelserne, det hårde arbejde og de mange dage i bjergene. Først på Island Peak og siden på Cho Oyu. Vi er klar.

Jakob & Mette
Turledere
Printvenlig version
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig