Topas Travel Engelsk Norsk Dansk Svenska Min Topas Rejse
Destinationer
Nulstil
Europa  
Asien  
Afrika  
Øvrige verden  
Rejsetype
Nulstil
Sværhedsgrad
Nulstil
Afrejse
Nulstil
Afrejse fra
Nulstil

Visioner for Cho Oyu Expeditionen


Tiden for Cho Oyu nærmer sig. Vores lille tomandsekspedition er ved at være klar til afgang og vi begynder at have sommerfugle i maven. Sjovt. Nu er det virkeligt. Det får en til at tænke på, hvad meningen med ekspeditionen er, hvad succeskriterierne og succesoplevelserne er, og hvad der er vigtigt. Det er helt uundgåeligt at lade være med at have den slags tanker. Og det er vigtigt at holde sig selv fast i, at vi skal nyde oplevelsen, der venter og værne om den sikkerhed, vi sætter højt.
Printvenlig version
Målet er naturligvis at komme på toppen - det skal det være, og det er det for os...som de fleste andre. Men vi har mange delmål og prøver at fokusere på dem. Delmålene, som en lige så stor sejr, som toppen. Vi skal have oprettet lejr 1, herefter lejr 2 og 3, vi skal holde os raske, og vi skal lære bjerget at kende. Lige så stille og roligt kan vi forhåbentlig kæmpe os op af bjerget og få en god position til toppen. Vi håber.

Processen er lang - meget lang og mange ting skal lykkes og gå op i en højere enhed, for at vi står på toppen. Det ved vi. Desuden har vi klart fravalgt muligheden for at stå på toppen med iltmaske på. Det ønsker vi ikke. Vi er nysgerrige efter at teste kroppen i ekstrem højde - og hvis kroppen ikke vil med op i de rigtig høje luftlag og siger fra, så tror vi på, der er en mening med det! Så er det vores holdning at vende om i stedet for at fortsætte med et iltapparat på ryggen. Det er en beslutning, der ER truffet og en beslutning, vi begge har det godt og rigtigt med.

Vi håber på det bedste. På gode oplevelser, nye erfaringer, gode og hårde stunder. Lykkelige øjeblikke og latterlige øjeblikke. Vi tager det hele med, og giver det, vi har i os.


Mange hilsner fra Jakob og Mette
Dit Namn og Email adressen er ikke gyldig